Termal macun değiştim görüntü gelmiyo cpu ışığı yanıyo

Şahinnss

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selamlar termal macun değiştirdim ilk baş fanı sökerken işlemci fana yapışmış bi şekilde çıktı şaşırdım (ilk defa söktüm) neyse onu kenarlarından dikkatlice tutarak çıkartım geri takdım sonra macunu sürdüm fanıda takdım çalıştırayım dedim kasa açıldı bi sıkıntı yok gibi duruyordu sonra baktım cpu ışığı yanıyor hayırdır inşallah dedim baktım ekranda görüntü yok yapmadığım şey kalmadı cmos pilini söktüm yapabileceğim herşeyi yaptım gene düzelmedi heralde servise götürücem bilmiyorum

Arkadaşlar selamlar termal macun değiştirdim ilk baş fanı sökerken işlemci fana yapışmış bi şekilde çıktı şaşırdım (ilk defa söktüm) neyse onu kenarlarından dikkatlice tutarak çıkartım geri takdım sonra macunu sürdüm fanıda takdım çalıştırayım dedim kasa açıldı bi sıkıntı yok gibi duruyordu sonra baktım cpu ışığı yanıyor hayırdır inşallah dedim baktım ekranda görüntü yok yapmadığım şey kalmadı cmos pilini söktüm yapabileceğim herşeyi yaptım gene düzelmedi heralde servise götürücem bilmiyorum
Pinlere bakarmısınız

dostum keşke sorsaydın cpu fanını çıkartıp çalıştırıp biraz ısındıktan sonra çıkarman gerekiyordu işlemcinin pinlere bak düzgün oturmuş mu oturmamış mı cpu fanı dönmüyorsa kablo kontrol et ve düzgün takabilmiş misin ona bak en son da cpu sök pinlere bak yamulma var mı yok mu yoksa geri tak bios pilini çıkar 1 dakika bekle sonra geri tak sonra tekrar start ver dene işlemci nedir?

işlemci pin veya anakart cpu sokelerine zarar vermiş olabilirsiniz

Geri