Yardım Termal macun değiştirdim İnternete bağlanamıyorum

Eren07

80+
Reaksiyon skoru
79
Arkadaşlar işlemci termal macununu değiştirdim işlemcinin iğnelerine çok az bişey termal macun bulaşmış onu temizledim bilgisayarı çalıştırdım bi türlü kablolu interneti görmüyor usb den telefonu bağlıyıp hotspotu açıyorum o zaman bağlanıyor ama modemden gelen kablo ile bağlanmıyor modemi kapa aç yaptım internet kablosunu değiştirdim gene aynı acaba işlemci fanını çıkarırken falan anakarttaki internet kablosunu falanmı çıkarttım yanlışlıkla nolur yardımcı olun

Arkadaşlar işlemci termal macununu değiştirdim işlemcinin iğnelerine çok az bişey termal macun bulaşmış onu temizledim bilgisayarı çalıştırdım bi türlü kablolu interneti görmüyor usb den telefonu bağlıyıp hotspotu açıyorum o zaman bağlanıyor ama modemden gelen kablo ile bağlanmıyor modemi kapa aç yaptım internet kablosunu değiştirdim gene aynı acaba işlemci fanını çıkarırken falan anakarttaki internet kablosunu falanmı çıkarttım yanlışlıkla nolur yardımcı olun
internet sürücülerini silip terkrar yükle

Bios pilini çıkardınmı

hocam gördüğüm en trajikomik hata
internet driver'ını silip tekrar yükleyin

hocam gördüğüm en trajikomik hata
internet driver'ını silip tekrar yükleyin
benimde karşılaştığım en trajikomik olay :) internet driverini nasıl silicem kısaca özetlermisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc açıksa bilgisayarıma sağ tıklayıp yöneti tıkla sonra aygıt yöneticisine girermisin
girdim şimdi ne yapayım

benimde karşılaştığım en trajikomik olay :) internet driverini nasıl silicem kısaca özetlermisiniz

girdim şimdi ne yapayım
şuan telefonun internetine bağlıyım

Ekler

• 31413.png
    31413.png
    39.5 KB · Hit: 49
  • 555.png
    555.png
    53.1 KB · Hit: 55

girdim şimdi ne yapayım

şuan telefonun internetine bağlıyım
Sürücü gözükmüyor :D. Anakartın ne? İnternetten aratıp destek bölümünden ethernet driveri kur. Bi de Böyle mi gözüküyor.
Ekran Alıntısı.PNG

böyle görünüyor anakartım aorus elite b450, size zahmet driver linkini atabilirmisiniz

bide driverle alakalı olduğuna eminmiyiz anakartın içinde kablosu falan çıkmış olabilirmi çünkü usb den telefonu bağlıyorum sorunsuz telefonun internetine bağlanıyor ama modemden gelen kabloyu görmüyor

Ekler

• internet.png
    internet.png
    8.2 KB · Hit: 46
böyle görünüyor anakartım aorus elite b450, size zahmet driver linkini atabilirmisiniz

bide driverle alakalı olduğuna eminmiyiz anakartın içinde kablosu falan çıkmış olabilirmi çünkü usb den telefonu bağlıyorum sorunsuz telefonun internetine bağlanıyor ama modemden gelen kabloyu görmüyor
İçerde öyle bir kablo yok fakat drveri burdan windos sürümüne göre indirebilirsin

internet driverini güncelledim böyle bi hata aldım

Tamam diyince bakım tamamlandı diyip driveri kapatıyor ama hala aynı sadece telefonu görüyor modemden gelen internet kablosunu görmüyor

sanırım normalde kablo takılıyken burada ışık yanıyordu şimdi yanmıyor bununla ilgisi olabilirmi

Ekler

• 777.png
    777.png
    31.2 KB · Hit: 51
  • 66.png
    66.png
    16.5 KB · Hit: 50
  • IMG-20210311-WA0018.jpeg
    IMG-20210311-WA0018.jpeg
    235 KB · Hit: 45
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç