Çözüldü✓ Termal macun hangisini almalıyım?

yagiz6

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
1000
Arkadaşlarlarla ortak alacağımız için yüksek gramaj olacak hepimiz sıvı soğutma kullanıyoruz benim aklıma yatan termal macunlar Arctıc mx6 ,Thermal Grizzly Kryonaut ve ne kadar eski olsada Türkiyede Noctua nt h2 bulamadığım için Noctua nt h1 başka öneriniz varsa yazın gram basına 100 lira nın altı olursa sevinirim. (7 veya 8 sisteme sürülecek) arartarsa eski laptopuma falan bakım yaparım. yani önerileriniz 10 11 gramı geçmezse sevinirim

(noctua olursa iki paket olucak.)
fiyat farkı çok denceğini tamin ediyorum ama almışken yüksek kaliteleli olmasını istiyoruz.

Kardesim ota boka su macunu onermeyin. Yuksek performansli agir yuklerde kullanilan cihazlarda bu macunlar 3-4 ayda pompout yapiyor
O Senin sorunun soğutucunu değiştir

Ben de pumpout falan yapmadı, taş gibi kullaniyorum

corishaır h150 i elite var bende arkadaslardada bu civar

amazondan noctua al en iyisi ama mx-6 da alırsan pişman olmazsın ucuza iyi ürün almış olursun. idareten daha ucuz istersen mx-4 de olur

termal grizzy kötümü çünkü gram fiyatı noctuaya göre baya uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b
mx-6 unut. cooler mastergel nano kamer yada thermal grizzly kyronaut extreme al.
abi senın oneriler baya pahalı gramları 300-400 lıra

termal grizzy kötümü çünkü gram fiyatı noctuaya göre baya uygun

b

abi senın oneriler baya pahalı gramları 300-400 lıra
Kardesim aldiginda surekli degistirmene gerek kalmayacak ve yuksek performanslarda bir sure sonra performans dusmeyecek.

O Senin sorunun soğutucunu değiştir

Ben de pumpout falan yapmadı, taş gibi kullaniyorum
kardesim 360mm kullaniyorum i7-13700k da?

Arkadaşlarlarla ortak alacağımız için yüksek gramaj olacak hepimiz sıvı soğutma kullanıyoruz benim aklıma yatan termal macunlar Arctıc mx6 ,Thermal Grizzly Kryonaut ve ne kadar eski olsada Türkiyede Noctua nt h2 bulamadığım için Noctua nt h1 başka öneriniz varsa yazın gram basına 100 lira nın altı olursa sevinirim. (7 veya 8 sisteme sürülecek) arartarsa eski laptopuma falan bakım yaparım. yani önerileriniz 10 11 gramı geçmezse sevinirim

(noctua olursa iki paket olucak.)
fiyat farkı çok denceğini tamin ediyorum ama almışken yüksek kaliteleli olmasını istiyoruz.
Nt H1 al geç senin için uygunsa en performanslısı o. Buradan bakabilirsin testlere @Trifact yapmış sağ olsun.

Al test değerleri bu, buradan sana uygun geleni al geç.
IMG_0563.webp

Nt H1 al geç senin için uygunsa en performanslısı o. Buradan bakabilirsin testlere @Trifact yapmış sağ olsun.

Al test değerleri bu, buradan sana uygun geleni al geç.
Alıntıyı görüntüle
abi burada o abının omerdıgı en ust modeller yok noctuamı trmal grizzymi cok arada kaldım

gptye sordum mx 6 tam performansta h1 den 8 derece daha serın çalısır diyo ada sacmalıyo bilemedim

bıde h1 de apratlara falan gerek varmı
bıde oyle bı paket var

kryonaut ise thermal grizzy al. noctua dan ıyı dıyon yanı abı

Geri