Hayır, termal macun iletken değildir. Eğer reset atmasının sebebi buysa RAM slotuna kaçmış olup kontakt yapamadığı içindir, elektriksel olarak sorun olmaz.
başkan temizlerken oldu bilmiyorum kiİçerisinde gümüş fln tarzı metaller bulunmuyorsa yapmaz. Hangi macunu kullandınız ?
Ben yukarıda RAM falan diye okuyunca herhalde slota kaçtı sandım, kusura bakmayın . Kısa devre yaptıracağını sanmıyorum.termal macunu temizlerken yalnız 2 ramde slotta takılıydı içine nasıl girsin
Dostum iletken olabiliyorlar bazıları kaliteli değilse hangi macunu kullandın ?termal macunu temizlerken yalnız 2 ramde slotta takılıydı içine nasıl girsin
sizce ne olabilir ?Ben yukarıda RAM falan diye okuyunca herhalde slota kaçtı sandım, kusura bakmayın . Kısa devre yaptıracağını sanmıyorum.
kullanmadım temizledim ki yenisini süreyimDostum iletken olabiliyorlar bazıları kaliteli değilse hangi macunu kullandın ?
Bilemiyorum maalesef .sizce ne olabilir ?
Hangi termal macun sürülüyken temizlediniz dökülen macununun markası ve modeli nedir ? Genelde iletken olmuyorlar ama dediğim gibi bazılarının içerisinde az da olsa metal kullanılabiliyor.sizce ne olabilir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanmadım temizledim ki yenisini süreyim
1.slota herhani bir ram takılınca sıkıntısız çalışıyor ama 2.slotta sıkıntı varBilemiyorum maalesef .
2 sene önce sürülmüştü hatırlamıyorum kiHangi termal macun sürülüyken temizlediniz dökülen macununun markası ve modeli nedir ? Genelde iletken olmuyorlar ama dediğim gibi bazılarının içerisinde az da olsa metal kullanılabiliyor.
O zaman bende karanlıktayım dostum bilemiyorum yani.1.slota herhani bir RAM takılınca sıkıntısız çalışıyor ama 2.slotta sıkıntı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 sene önce sürülmüştü hatırlamıyorum ki