Termal macun markası önemli mi

caneblat

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba işlemci sıcaklığım 80 derecede macun almak istiyorum markası önemli mi birde hepsinin içinde aynı miktarda mı macun var 30 ml 50 ml gibi yoksa değişkenlik gösteriyor mu
2.bir sorumda macunu sürdükten hemen sonra soğutucuyu yapıştırayım mı biraz beklemek gerekir mi soğutucuya bulaşmaz mı macun

• Marka önemli: İyi markalar kullan, mesela Arctic ya da Noctua.
  • Macun miktarı: Genelde 1-5 gram gelir, 30-50 ml falan yok.
  • Macun sonrası: Hemen soğutucu takabilirsin, sogutucuya bulassin diye termal macun sürüyoruz zaten .

youtubda birsürü videosu var, bana sorucak olursan tabii ki de önemli. Noctua NT-H1 öneriyorum. Kullanın kullandırın.

Merhaba işlemci sıcaklığım 80 derecede macun almak istiyorum markası önemli mi birde hepsinin içinde aynı miktarda mı macun var 30 ml 50 ml gibi yoksa değişkenlik gösteriyor mu
2.bir sorumda macunu sürdükten hemen sonra soğutucuyu yapıştırayım mı biraz beklemek gerekir mi soğutucuya bulaşmaz mı macun
Markası değil soğutma değeri önemli m/k değerine bakmak lazım

Her macunun farklı kıvamda ve iletkende değerleri var. İşlemci için kullanacaksan mx4 tercih edilebilir.
Sürdüğün gibi soğutucuyu takman doğru olur. Üzerine tozlar konmasın. Sürmeden önce netten bir kaç video izleyerek bilgi sahibi olabilirsin.

Ucuz fiyata 50-100 ml satılan macunlar genelde çakma macunlardır. Bugün sürersin bugün sıcaklıkların düşer yarın kuruyunca yine 80 dereceleri görürsün. Çakmak macun almaktansa markalı iyi bir macun al ama gramı az olsun sorun değil. Ayda yılda bir değiştireceksin zaten macunu.

Bu mu daha iyi thermal grizly mi
Hocam ikisde güzel ama ben hala noctua öneriyorum. Kullanan çok arkadaşım var aşırı memnunlar, incelemeleri çok başarılı. Amazondan alındığında kupon indirimi gümrük vergisini 0 lıyo. 350 lira gibi bişeye denk geliyo. Bana sorsan bedava ama kimiside bikaç gram sıvıya o parayı vermeyi mantıklı bulmuyo :)

Memnun kalırsın. İşlemci üstüne çarpı şeklinde sürüp soğutucuyu koy.
Satıcı Hepsiburada. Bana Rev.4 geldi.

daha
Hocam ikisde güzel ama ben hala noctua öneriyorum. Kullanan çok arkadaşım var aşırı memnunlar, incelemeleri çok başarılı. Amazondan alındığında kupon indirimi gümrük vergisini 0 lıyo. 350 lira gibi bişeye denk geliyo. Bana sorsan bedava ama kimiside bikaç gram sıvıya o parayı vermeyi mantıklı bulmuyo :)
Hocam linki varmı

Geri