Çözüldü✓ Termal macun ne zaman yenilenmeli

Mx 6 görüp görebilecegin en dayanıklı termal macunlardandır . Mx-4 sürmek Mercedesten inip Dacia'ya binmeye benzeyecek sisteminde :D

Mümkünse başka bir bilgisayarda dene , MX6 uzun süreli kullanımlarda 7 24 açık workstationlarda bile rahat 3 sene götürür ki konu son kullanıcı oldugunda 4 sene seni götürecektir. Cok fazla sıcak soguk dengesi bazen termal macun etkisini bozabilir sen yine de ara sıra (3 -4 ayda bi ) benchmark testleri yapıp denemen daha iyi olacaktır.
Sıvı metal alınır mı?

Nerede kullanacaksın

Şahsen 2 senelik laptopumda 2. Senenin sonunda bir macun değişimine karar verdim, arctic mx4 sürdüm fakat kuruyan fabrikasyon macun kadar iyi bir performans vermedi. Eğer ısı rahatsız etmiyorsa işlemcinize bir zararı olmaz eğer ısılar göze batacak bir şekilde yükseldiğinde artık değişim yapılmalı demek anlamına geliyor, belirli bir zamanı yok kimi macun 6 ayda kuruyor kimi macun 1 senede

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcide (R5 7600)
Amd işlemciler yüksek sıcaklıklarda bile çalısacak sekilde üretilmiştir. Bunun yanı sıra da r5 7600 işlemci cok aşırı ısınan bir işlemci değil . Burada faktör termal macundan çok işlemciyi neyle soguttugun önemli . Kule tipi marka model boru sayısı vs. . Termal macunun işlevi anlık pik yaptıran uygulamalarda sogutucuya sıcaklıgı devretmektir hocam
özetle : sıvı metal'e gerek yok

Son düzenleme:
para varsa 6 ayda yoksa yılda bir :D

Şahsen 2 senelik laptopumda 2. Senenin sonunda bir macun değişimine karar verdim, arctic mx4 sürdüm fakat kuruyan fabrikasyon macun kadar iyi bir performans vermedi. Eğer ısı rahatsız etmiyorsa işlemcinize bir zararı olmaz eğer ısılar göze batacak bir şekilde yükseldiğinde artık değişim yapılmalı demek anlamına geliyor, belirli bir zamanı yok kimi macun 6 ayda kuruyor kimi macun 1 senede
Hangi termal macundan geçiş yapmıştın hocam hatırlıyor musun ? Ne gibi değişiklikler oldu ?

Beyler işlemci macunu ne zaman değiştirilmeli ?
Hocam insanlar genelde yılda 1 falan diyorlar ama bence performansta ve sıcaklıkta sorun olmaya başladığını gördüğünde değiştirilmeli.
Kasa için minimum 1 yıl bence, laptop içinse termal ped uygulaması yapılmalı

Hocam insanlar genelde yılda 1 falan diyorlar ama bence performansta ve sıcaklıkta sorun olmaya başladığını gördüğünde değiştirilmeli.
Kasa için minimum 1 yıl bence, laptop içinse termal ped uygulaması yapılmalı
Hocam 1 yıl çok fazla benim için :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri