İsmetPotter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
Termal macun önerisi pls pahalı olmasın ucuz olsun ama aşırı. Intel celeron 1.8ghzlik bi işlemci için lzm dediğim gibi ucuz olsun 20tl max
O işlemci için kaliteli bir macuna gerek yok No name bir macun idare edecektir.Termal macun önerisi pls pahalı olmasın ucuz olsun ama aşırı. Intel celeron 1.8ghzlik bi işlemci için lzm dediğim gibi ucuz olsun 20tl max
urun.n11.com
o işlemci için pazardan bile alabilirsiniz hocamTermal macun önerisi pls pahalı olmasın ucuz olsun ama aşırı. Intel celeron 1.8ghzlik bi işlemci için lzm dediğim gibi ucuz olsun 20tl max
Pala hocam haklıAman aman bir macuna gerek yok yukardaki arkadaşın önerdiğini al geç
Benim elimdede var pentium 4 1.8 ghz DDR-1 478 pin anakartıyla veriyorum.o işlemci için pazardan bile alabilirsiniz hocam(!)
Post automatically merged:
Pala hocam haklı
Hocam diş macunu sürsem daha iyi soğuturO işlemci için kaliteli bir macuna gerek yok No name bir macun idare edecektir.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Hocam Ryzen 9 ve Asus Tuf B450 Gaming ile takas olur muBenim elimdede var pentium 4 1.8 ghz DDR-1 478 pin anakartıyla veriyorum.
Antika değeri yüksek evetHocam Ryzen 9 ve Asus Tuf B450 Gaming ile takas olur mu
Yok artık hocam direk bilgisayarı veriyorumAntika değeri yüksek evet
Zat-ı şahaneler 2.Mehmed Hünkar-ı haşmetlümüzün cs 1.6 da b de bomba kurduğu işlemcidir ucuza vermem.
Ya zaten öyle yüksek bi işlemci de değil yukardaki iyi benceHocam diş macunu sürsem daha iyi soğutur, 0.9 iletkenlik var 7 TL'ye macun böyle oluyor.