Termal Macun Önerisi Laptop

Reaksiyon skoru
167
cok pahali 1 gram icin, artict mx7 bak 4 gram alırsın bu paraya

Termal macunlar en fazla 2 3 hafta sonra pump out yapıyor ve eski haline dönüyor faz değiştiren pad yani ptm veya pcm bakmanızı öneririm çıplak chip yüzeyine uygulanacak macunun çok katı olması gerekiyor .

mx7 al leptop için
termal pad lere ne diyorsunuz hocam
Termal macunlar en fazla 2 3 hafta sonra pump out yapıyor ve eski haline dönüyor faz değiştiren pad yani ptm veya pcm bakmanızı öneririm çıplak chip yüzeyine uygulanacak macunun çok katı olması gerekiyor .
önereceğiniz bir şey varmı aynı performansı verecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cok pahali 1 gram icin, artict mx7 bak 4 gram alırsın bu paraya
Fiyatı önemli değil hocam kaliteli olsun yeterli aynı performansı verirmi mx7

Biraz pahalı ama laptop için en ideali bu. 8 ay önce uyguladım hala sıcaklıklarda artış olmadı.
incelememe göz atabilirsiniz.

Normalde thermalright heilos v2 öneririm fp olarak best ürün ama şuan stokta yok hiçbir yerde bu sebepten bunları önerebilirim.
Fehondanın ürünü güzel heilos ile aynı performansı veriyor ve performansı mx 6 ile denk düzeyde ısı iletim olarak .

Diğer ürünlerden daha pahalı tg ürünleri zaten hep pahalı ama performans olarak aynı düzeyde ortalama termal macun ısı iletiminde uzun ömürlü .
Bu ürünler hocam en az 1 1.5 yıl pump out yapamadan götürür sadece fan temizlemek için içini açarsınız .

padler hakkında bilgim yok kendime macun bakarken mx7 daha kıvamlı olduğu laptop gpu icin daha saglıklı olduğu bilgisini edinmiştim pump out yapmıyor yazıyordu arkadaslar pad diyorsa bi bildikleri vardır

Benim laptopta 1 yıldır mx4 veya mx6 sürülü ve hiçbir sıcaklık sorunu yok mevcutta. 3 yıldır senede 1 defa mx4 sürüyorum. Mx6 sürerse bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum.

Merhaba İmzamdaki Laptop için termal macun alacağım aklımda bu var önerisi olan varmı

Mx 6 veya mx7 iyidir, faz değişimli termal pad hiç kullanmadım ama sıcaklık değerlerini düzgün tutabiliyorsa onuda kullanabilirsin.

Biraz pahalı ama laptop için en ideali bu. 8 ay önce uyguladım hala sıcaklıklarda artış olmadı.
incelememe göz atabilirsiniz.
teşekkür ederim

Mx7 yeterli olur ama faz değişimli termal ped alırsan daha iyi. Heilos V2 stok olsa onu önerirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,343
Üyeler
197,868
Son üye
ardajosner
Geri