Neler Yeni

Termal macun önerisi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba, şuan güncel olarak Arctic mX-4 2019 edition kullanıyorum oldukça memnunum fakat taşınma durumundan dolayı pc yi komple demonte olarak götüreceğim. Elimdeki macunda bitmişti. Güncel olarak macun ne önerirsiniz? Zalman kule tipi fan ve 7600X kullanıyorum yine arctic mx-4/mx-6 gibi bir macun mu aliyim termal grizzly vs gerek var mı sizce? Ayrıca bu macunu fiziksel olarak bulabileceğim bir yer olursa daha iyi olur 2 gün sonra taşınıyoruz çünkü kargo yetişmez çok geç geldi macun gerekeceği aklıma

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
efe araci
hocam thermal grizzly kryonaout veya extreme modelini öneririm her ne kadar 1 gram ols da değerleri çok iyi.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Forget
Wipaste c2 kullanıyorum memnunum

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mert ash
Merhaba, şuan güncel olarak Arctic mX-4 2019 edition kullanıyorum oldukça memnunum fakat taşınma durumundan dolayı pc yi komple demonte olarak götüreceğim. Elimdeki macunda bitmişti. Güncel olarak macun ne önerirsiniz? Zalman kule tipi fan ve 7600X kullanıyorum yine arctic mx-4/mx-6 gibi bir macun mu aliyim termal grizzly vs gerek var mı sizce? Ayrıca bu macunu fiziksel olarak bulabileceğim bir yer olursa daha iyi olur 2 gün sonra taşınıyoruz çünkü kargo yetişmez çok geç geldi macun gerekeceği aklıma
amazondan kryonaout al sabaha kapına getiriyor zaten 2 gün sürmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazondan kryonaout al sabaha kapına getiriyor zaten 2 gün sürmez
https://www.amazon.com.tr/Thermal-Grizzly-Bilgisayar-Konsollardaki-İşlemcileri/dp/B011F7W3LU 2 saat içinde sipariş verirsen akşam kapında diyor bana.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
efe araci

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mert ash
aynısını aldım hatayda olmama rağmen 2 gün sürdü.
ben 26 gramlığını almıştım 400tlye 3 4 ay önce kaç tane pcye sürdüm hala bitmedi ekran kartımı boyayacağım zaman ona da süreceğim mübarek bir şey bu macun

Top Bottom