Neler Yeni

Termal macun önerisi

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
VeV
Merhaba, şuan güncel olarak Arctic mX-4 2019 edition kullanıyorum oldukça memnunum fakat taşınma durumundan dolayı pc yi komple demonte olarak götüreceğim. Elimdeki macunda bitmişti. Güncel olarak macun ne önerirsiniz? Zalman kule tipi fan ve 7600X kullanıyorum yine arctic mx-4/mx-6 gibi bir macun mu aliyim termal grizzly vs gerek var mı sizce? Ayrıca bu macunu fiziksel olarak bulabileceğim bir yer olursa daha iyi olur 2 gün sonra taşınıyoruz çünkü kargo yetişmez çok geç geldi macun gerekeceği aklıma
mx-4 veya mx-6 fiyat performans olarak ikisi de çok iyi sık sık kullanıyorum. Bütçenize göre birisini veya noctua gibi üst bütçelerde daha iyisini tercih edebilirsiniz.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Dediğim gibi şuanda da zaten MX-4 Kullanıyorum ki 5yıl oldu macunu açalı sonuncusunu süreli de 1 yıla yakın oldu hâlâ performansı gayet iyi fakat hem başka marka denemek istiyorum hem de daha iyi bir macuna da geçmek istiyorum kasa değişmeyi planlıyorum fakat şuanki kasamın soğutması çok kötü birazda onu telafi etmiş olsun ve almışken iyisini almak istiyorum

Top Bottom