Bir kişiyi raporlayıp en iyi cevap yazıyoruz. Tabii bu soru konusu olmadığından olmayabilir.konuyu çözüldü olarak işaretlemem için napmam lazımdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağolun
Şuanda aynı sisteme bende sahibim ve 105 dereceyi daha hiç görmedim. Kasa modelin nedir? Hava akışı çok önemli. Açmış olduğum konuya bakarak sıcaklık değerlerimi görebilirsin.105 derecede çalışan işlemcim için gerçekten yararlı olacak mıdır ?
Kasa nodelini nerden öğrenebilirim ?Şuanda aynı sisteme bende sahibim ve 105 dereceyi daha hiç görmedim. Kasa modelin nedir? Hava akışı çok önemli. Açmış olduğum konuya bakarak sıcaklık değerlerimi görebilirsin.
Valorantta sıcaklık değerleri ve fps
Arkadaşlar merhaba, sistemimde birkaç değişiklik yaptım ve Valorant 1080p en yüksek ayarlarda sadece MSAA 4x ve eşyönsüz filtreleme 4x, vinyet ve vsync kapalı şekilde aldığım değerler aşağıdadır. Ayrıca FPS çok oynak 130da görüyorum, 180de. Ama genel olarak 140-170 arası. Bunu sabitlemenin bir...forum.donanimarsivi.com
DarkFlash Aquarius (Extra olarak alta ve üste bir adet daha fan yerleştirdim ve işlemci soğutucumda snowman x6)Kasa nodelini nerden öğrenebilirim ?
Kasayı kaldırırsan altında yazıyor olması lazım ama yani on iki yıllık pc dediğine göre kasada en fazla 2 tane falan fan olması lazım. Bence en kısa sürede kasanı ve işlemci soğutucunu değiştir.kendi kasamın modelini nerden öğrenirim dedim reis 12 yıllık pc faturası falanda yok