-CrawL
80+ Gold
İşlemcin ne? En son ne zaman değiştirdin? Sıcaklıklar ne alemde?Sence ne yapayım
İşlemcin ne? En son ne zaman değiştirdin? Sıcaklıklar ne alemde?Sence ne yapayım
15-20 liraya macun alacağına işlemciyle soğutucu arasına diş macunu sür daha iyi ısı iletir30-40₺ termal macun lazım sizce internetten mı sipariş edeyim yoksa mahalleden mi alayım oradaki 15 TL termal macun ile 40₺ olan ile çok fark eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up
Macun belli bir kalitenin üstünde olunca çok fark olmuyor. Kaliteli dediğimiz F/P orta kalite macunla piyasanın en iyisi arasında en fazla 2-3 derece oynama oluyor.Zf 12 macun bende var gelince 15-20Tl arası vergi tutuyor. Markası zalman değil bilginiz olsun, bende 3aylık amd stok macun vardı sıcaklık farkı olmadı hiç amd stok macun ile aynı performansı.
Laptop kullanıyorum işlemcim i5 4210uİşlemcin ne? En son ne zaman değiştirdin? Sıcaklıklar ne alemde?
Peki 40₺ önerir misin?15-20 liraya macun alacağına işlemciyle soğutucu arasına diş macunu sür daha iyi ısı iletir
Şaka bir yana termal macunu kaliteli almakta fayda var.
10 senelik kurumuş macunu kalitesiz macunla değiştirince sıcaklığın daha da artması gibi saçma durumlar olabiliyor bizzat yaşadım. Sonra kaliteli macun alınca sıcaklık 30 derece birden düştü
Macun belli bir kalitenin üstünde olunca çok fark olmuyor. Kaliteli dediğimiz F/P orta kalite macunla piyasanın en iyisi arasında en fazla 2-3 derece oynama oluyor.
Bütçeni biraz aşıyor ama Artic MX4 öneririm. Bizzat kullandığım bir macun.Laptop kullanıyorum işlemcim i5 4210u
Değiştirmedim
1 saat 1.30 saat kullanımda masaüstüne oyunda değilken 70° oluyor
Oyundayken 80-85° oluyor
Peki 40₺ önerir misin?
Peki Türkiye'den alsak yinede sahte olma ihtimali olabilir mi?Bütçeni biraz aşıyor ama Artic MX4 öneririm. Bizzat kullandığım bir macun.
N11 den alıcamPeki Türkiye'den alsak yinede sahte olma ihtimali olabilir mi?
"Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr (AR-ACTCP00002B) Fiyatları ve Özellikleri" https://m.n11.com/arctic-mx-4-terma...e_genel&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpcBütçeni biraz aşıyor ama Artic MX4 öneririm. Bizzat kullandığım bir macun.
Olabilir aldığın yerdeki yorumları kontrol etmeni öneririm.Peki Türkiye'den alsak yinede sahte olma ihtimali olabilir mi?
N11 den alıcam