- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Beyler dark marka termal macun var 15 tl ye 3gr gümüş iyi midir? alıyımmı veya 15 tl ye iyi bilen varmı?
kardeşim dediğin macun 40 liraArctic MX-4 alabilirsiniz. Noctua NT-H1 çok pahalı. Thermaltake veya CoolerMaster'de alabilirsiniz.
kardeşim dediğin macun 40 lira
macun dediğin 10 lira olmaz kardeşim zaten 40 lira ortalama bir fiyat. orta segment yani giriş seviyesi diyebilirsin buna.kardeşim dediğin macun 40 lira
kardeşim 15 tl diyorum 2 katından fazla fiyatlı macun öneriyosunMX-4 Öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli olduğu için 40 Lira. 10-20TL lik macunlardan bişi beklemeyin.
Diğer markalara bakabilirsiniz. Ne olduğu belirsiz bir macun için kaliteli dememizi mi istiyorsunuz?kardeşim dediğin macun 40 lira
hadron powerbost dark markalarında var 20 tl ye felan alınır mı??macun dediğin 10 lira olmaz kardeşim zaten 40 lira ortalama bir fiyat. orta segment yani giriş seviyesi diyebilirsin buna.
kardeşim 15 TL diyorum 2 katından fazla fiyatlı macun öneriyosun
hadron powerbost dark markalarında var 20 TL ye felan alınır mı??
ben almamhadron powerbost dark markalarında var 20 TL ye felan alınır mı??
Belki bizi yanlış anlıyorsun; ama kendime almayacağım macunu kimseye tavsiye etmem. Bir tane atasözü buldum. Okudukça bizi hatırlarsın.Beyler dark marka termal macun var 15 TL ye 3gr gümüş iyi midir? alıyımmı veya 15 TL ye iyi bilen varmı?
cooler master buldum 20 tl yeBelki bizi yanlış anlıyorsun; ama kendime almayacağım macunu kimseye tavsiye etmem. Bir tane atasözü buldum. Okudukça bizi hatırlarsın.
Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti