Neler Yeni

Termal Macun önerisi

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
İlla ki macun alacaksan al ama sonra yine kızma niye soğumuyor bu diye.
soğucağını düşünüyorum dostum intelle beraber gelen macunu 2 sene kullanıp 70-80 derece alıyorsam new worlde hatta csgo 50 derece falan alırken sonra mx6 sürüp 100 derece alırsam, masaüstünde 60 derece alırsam sorunu ben macunda görürüm. teşekkürler tavsiye için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videodaki kadar az koyup yine videodaki gibi sürdüm güzelce yaydım eşit olacak ve düz şekilde, şuan sorunsuz. Ama dediğim gibi yine benzer sonuç alırsanız en sağlıklısı yeni soğutucu almak.
Daha önce mx4 vardı onu biraz daha fazla sıkıyorum kıvamı akışkan olduğundan yayılıyordu zaten, mx6 baya katı olduğu için çok ince sürmek gerekiyormuş onu anladım
hocam csgoda %100derece olması çok komik masaüstünde 60 derece amacım işlemciyi sıvı soğutma kadar soğutmak değil ama 100 derece csgo gibi bir oyunda mantıklı mı sizce?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Berkecan Ergin
soğucağını düşünüyorum dostum intelle beraber gelen macunu 2 sene kullanıp 70-80 derece alıyorsam new worlde hatta csgo 50 derece falan alırken sonra mx6 sürüp 100 derece alırsam, masaüstünde 60 derece alırsam sorunu ben macunda görürüm. teşekkürler tavsiye için

hocam csgoda %100derece olması çok komik masaüstünde 60 derece amacım işlemciyi sıvı soğutma kadar soğutmak değil ama 100 derece csgo gibi bir oyunda mantıklı mı sizce?
Videodaki gibi sürün isterseniz az kullanıp, ben öyle yaptım verim aldım. Soğutucuyda ayarında sıkarsanız düşecektir bence. tabi önceki macunlarıda iyi temizleyin :)

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Videodaki gibi sürün isterseniz az kullanıp, ben öyle yaptım verim aldım. Soğutucuyda ayarında sıkarsanız düşecektir bence. tabi önceki macunlarıda iyi temizleyin :)
dediğinizi uyguladım hocam şuan new world gibi ağır bir oyunda işlemci %100 5dk çalıştırdım max 70 derece gördü csgo 50-60 arası gidiyor ekran kartıda soğudu işlemci soğuyunca enteresan şekilde şuan daha az ısınıyor ama benim de bir hatam vardı oda intel stok fanları sert şekilde bastırmassanız tam oturmuyor ince de olsa bir çıt sesi gerekiyor ben bir tarafını tam oturtamamışım şuan baya bi baskı uyguladım krııcak seviyede baskı tam oturdu ve sıkıntısız çok teşekkür ederim yardımcı olan olmaya çalışanlara hem benim hatamı düzeltmem hemde sizin tavsiyenizle iyi bir seviyeye gelmiş bulunmakta

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir Deniz
dediğinizi uyguladım hocam şuan new world gibi ağır bir oyunda işlemci %100 5dk çalıştırdım max 70 derece gördü csgo 50-60 arası gidiyor ekran kartıda soğudu işlemci soğuyunca enteresan şekilde şuan daha az ısınıyor ama benim de bir hatam vardı oda intel stok fanları sert şekilde bastırmassanız tam oturmuyor ince de olsa bir çıt sesi gerekiyor ben bir tarafını tam oturtamamışım şuan baya bi baskı uyguladım krııcak seviyede baskı tam oturdu ve sıkıntısız çok teşekkür ederim yardımcı olan olmaya çalışanlara hem benim hatamı düzeltmem hemde sizin tavsiyenizle iyi bir seviyeye gelmiş bulunmakta
Videoda adamın işlemcinin kenarlarına yapıştırdığı şey nedir? Onu da yapıştırdınız mı yoksa sadece parmağınızı streçle sarıp yaydınız mı? İlla gerekir mi o şey?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Berkecan Ergin
Videoda adamın işlemcinin kenarlarına yapıştırdığı şey nedir? Onu da yapıştırdınız mı yoksa sadece parmağınızı streçle sarıp yaydınız mı? İlla gerekir mi o şey?
O taşmaması için öyle yapıyor, yeni işlemcilerde amd nin işlemcisi öyle olduğu için. Ben bant yapıştırmadım zaten o bantlar kalmıyor çıkartıyorsun. Aynı miktarda sürüp parmağımı straçliyim sürdüm yani

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
bant koyuyor diye tahmin ediyorum videoda açıklıyor böyle bir kare alana uyguluyorum çünkü diğer yerler ısınmayacaktır önemli olan kısım burası gibi bir açıklamada bulunuyor tam açıklama bu değil ama buna geliyor ben bant çekmedim streç ile tüm işlemciye yaydım sadece boş alan bırakmadım yani

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Berkecan Ergin
MX-6 performans olarak iyi, videodaki gibi iyi sonuçlar çıkıyor kıvamı yoğun olduğu için ya düzgün yayılmıyor yada fazla sürüyorduk. kısacası mx6 uzun sürede götürür yoğun olduğu için az sürdüğünden dolayı yenile yenile dur :D

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Yusuf
Arkadaşlar merhaba 3 sene önce mx4 aldım sahte çıkmıştı sonradan orjinal mx4 almıştım yine performansı kötüydü bu sefer mx6 aldım orjinal Allah kahretsin yine kötü performans ana pcmde kule tipi soğutucuyla 80-90 derece i3 12100f'e sürdüm csgo 100 derece anasını satayım işlemci valla kafayı yicem adam akıllı bir macun önerir misiniz çok pahalı olmayan articinde allah belasını versin (Bilgisayardan anlıyorum arkadaşlar fanın oturmasında macunun sürüş şeklinde problem yok!)

Alıntıyı görüntüle
thermal grizzly kryonaut 1gr al geç hiç düşünme. resmi satışı güvenilir olan yerlerden al. incehesap tebilon itopya vatan matan gibi bilindik mağazalardan al. e ticaret sitelerinde kundirik pc, zortingen hobi, öpelimsizi donanım gibi mağazalar genelde sahte kakalıyor dikkat et.

Son düzenleme:

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar merhaba 3 sene önce mx4 aldım sahte çıkmıştı sonradan orjinal mx4 almıştım yine performansı kötüydü bu sefer mx6 aldım orjinal Allah kahretsin yine kötü performans ana pcmde kule tipi soğutucuyla 80-90 derece i3 12100f'e sürdüm csgo 100 derece anasını satayım işlemci valla kafayı yicem adam akıllı bir macun önerir misiniz çok pahalı olmayan articinde allah belasını versin (Bilgisayardan anlıyorum arkadaşlar fanın oturmasında macunun sürüş şeklinde problem yok!)

Alıntıyı görüntüle
Thermal Grizzly kyronout macun ve kule tipi soğutma al

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Berkecan Ergin
Zaten çözülmüş, güzel değerler almış dediğine göre, bir şey almasına gerek yok şuanlık. İlla alacaksa sıvı soğutma alsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,564
Üyeler
160,263
Son üye
barbarvssa__
Top Bottom