karahan34
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 174
- İsim
- Murat Karahan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
soğucağını düşünüyorum dostum intelle beraber gelen macunu 2 sene kullanıp 70-80 derece alıyorsam new worlde hatta csgo 50 derece falan alırken sonra mx6 sürüp 100 derece alırsam, masaüstünde 60 derece alırsam sorunu ben macunda görürüm. teşekkürler tavsiye içinİlla ki macun alacaksan al ama sonra yine kızma niye soğumuyor bu diye.
Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr TG-H-001-RS Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr TG-H-001-RS Termal Macun gr fiyatı 239,04 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr TG-H-001-RS Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam csgoda %100derece olması çok komik masaüstünde 60 derece amacım işlemciyi sıvı soğutma kadar soğutmak değil ama 100 derece csgo gibi bir oyunda mantıklı mı sizce?Videodaki kadar az koyup yine videodaki gibi sürdüm güzelce yaydım eşit olacak ve düz şekilde, şuan sorunsuz. Ama dediğim gibi yine benzer sonuç alırsanız en sağlıklısı yeni soğutucu almak.
Daha önce mx4 vardı onu biraz daha fazla sıkıyorum kıvamı akışkan olduğundan yayılıyordu zaten, mx6 baya katı olduğu için çok ince sürmek gerekiyormuş onu anladım