Sen büyü gel aklın erecek yaşta değilisn tamam mı abicimben senle ugraşmam asıl 8mk ile 11mk karşilaştiriyorsun fiyat farki var 8mk da iş goruyor 11 mk da vatan zaten kazik yeri arkadaşa bunu onermişiz ne yani amacin
Sen büyü gel aklın erecek yaşta değilisn tamam mı abicimben senle ugraşmam asıl 8mk ile 11mk karşilaştiriyorsun fiyat farki var 8mk da iş goruyor 11 mk da vatan zaten kazik yeri arkadaşa bunu onermişiz ne yani amacin
tamamdir beyefendi 8 mk ile 11 i karşilaştiriyorsunSen büyü gel aklın erecek yaşta değilisn tamam mı abicim
coolermaster master pro v2 alabilirsin ama fotoda pek göremedim onun dışında noctua nt-h2 şiddetle öneririm.İkisi arasından hangisi daha iyi fayda sağlar. 360 mm sıvı soğutma ile kullanacağım
Sen hangi dünyada yaşıyon kardeş. 100 tl termal macun alayım da sıvı sogutmanin hiç faydası olmasin demitermak macuna o kadar para verme maks 200 ver
Sıvı soğutma pazeretsi elimde olacak birde termal macun için kargo beklemek istemiyom . Bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz mağzada başka termal macun yok. Ucuz olanlar var 200 tl yecoolermaster master pro v2 alabilirsin ama fotoda pek göremedim onun dışında noctua nt-h2 şiddetle öneririm.
Bunlar new edition zaten v2 olmuyor mu ?coolermaster master pro v2 alabilirsin ama fotoda pek göremedim onun dışında noctua nt-h2 şiddetle öneririm.
maker v2 pro zaten o macunu alın geçin çok başarılı ve kalitelidir.Sıvı soğutma pazeretsi elimde olacak birde termal macun için kargo beklemek istemiyom . Bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz mağzada başka termal macun yok. Ucuz olanlar var 200 TL ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar new edition zaten v2 olmuyor mu ?
çöpmx 4 varsa en fp odur
aynenmaker v2 pro zaten o macunu alın geçin çok başarılı ve kalitelidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çöp
İnternetten termal grizzly kryonaut al dostumİkisi arasından hangisi daha iyi fayda sağlar. 360 mm sıvı soğutma ile kullanacağım