Neler Yeni

Termal macun sızmış qm5 anakart soketine şu şekilde sıkıntı olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Soner Külcü
1000039491.jpg

Görselde görüldüğü üzere macun sızmış kenarlardan ancak temasda problem çıkartmıyor gibi duruyor temixleme li miyim neyle temizleyebilirim?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Furkan Görür
sıkıntı olmaz temizleme riskine girme bence

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Alıntıyı görüntüle
Görselde görüldüğü üzere macun sızmış kenarlardan ancak temasda problem çıkartmıyor gibi duruyor temixleme li miyim neyle temizleyebilirim?
Pinlere değmemiş sıkıntı olmaz ama içten dışa doğru olacak şekilde ıslak mendil yardımıyla dikkatli olarak temizleyebilirsin eğer kendine güveniyorsan . Onun dışında termal macun sıkarken daha dikkatli olmanız lazım. Kullandığınız macun nedir ve nasıl sürüyorsunuz yayarak mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Soner Külcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pinlere değmemiş sıkıntı olmaz ama içten dışa doğru olacak şekilde ıslak mendil yardımıyla dikkatli olarak temizleyebilirsin eğer kendine güveniyorsan . Onun dışında termal macun sıkarken daha dikkatli olmanız lazım. Kullandığınız macun nedir ve nasıl sürüyorsunuz yayarak mı?
Arkadaşın baatıpı anime kızının kıkıcının ucu inceydi onla kenara dopru çektirdim çalıştırdım bi arkadaşın yedek işlemciyle sıkıntı yoktu eve götürüpnasıl sistemi kuracam bir halt çıkmaz gibi sağolun tavsiyeler için ıslak mendil değdirmeye ardım yemez benim açıkcası

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Arkadaşın baatıpı anime kızının kıkıcının ucu inceydi onla kenara dopru çektirdim çalıştırdım bi arkadaşın yedek işlemciyle sıkıntı yoktu eve götürüpnasıl sistemi kuracam bir halt çıkmaz gibi sağolun tavsiyeler için ıslak mendil değdirmeye ardım yemez benim açıkcası
Islak mendil buharlaşıp uçuyo hocam zaten o yüzden sıkıntı yok. Önce sıkıp suyunu alın sonra dışa doğru yapın. Soketin içine gelmez o şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,008
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom