Neler Yeni

Termal macun yeni değiştirdim ama işlemci hala sıcak

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Herhalde İşlemci - soğutucu - macunu kendimiz tahmin ediyoruz.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Ryzen 5 2600 stok soğutucu
2600'u stok soğutucu ile baya bir süre kullandım ve o dereceleri görmedim, kasanızın modeli nedir? Macunu doğru sürdüğünüze emin misiniz, fanı takarken hiç kaldırdınız mı?

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de söyle bir sıkıntı oldu macun değişiminden sonra lol açık mesela aşağıdan Google a giriyorum ekran klavye maus gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor ekran da görüntü olmuyor kapatıp tekrar açmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2600'u stok soğutucu ile baya bir süre kullandım ve o dereceleri görmedim, kasanızın modeli nedir? Macunu doğru sürdüğünüze emin misiniz, fanı takarken hiç kaldırdınız mı?
Rampage x horse macun sürme işlemini ilk defa yaptım videolardan izlediğim kadarıyla fanı takarken biraz zorlandım o ara da macun kaymış olabilir

Bir de söyle bir sıkıntı oldu macun değişiminden sonra lol açık mesela aşağıdan Google a giriyorum ekran klavye maus gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor ekran da görüntü olmuyor kapatıp tekrar açmam gerekiyor

Rampage x horse macun sürme işlemini ilk defa yaptım videolardan izlediğim kadarıyla fanı takarken biraz zorlandım o ara da macun kaymış olabilir
DVI sinyal yok diyor kapatıp açmadığım sürece

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV

DVI sinyal yok diyor kapatıp açmadığım sürece
Dediğiniz sorun ile yaptığınız işlem aşırı alakasız, sata kabloları ve RAM'leri kontrol eder misiniz?
Yeterli macununuz kaldıysa yarın aynı işlemi tekrar yaparsanız sevinirim. İlk sefer acemiliğini atlatmış oldun daha iyi sürersin, daha sağlıklı olur.

DVI Signal hatası sırasında anakart ışıklarından hangileri yanıyor?

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz sorun ile yaptığınız işlem aşırı alakasız, sata kabloları ve RAM'leri kontrol eder misiniz?
Yeterli macununuz kaldıysa yarın aynı işlemi tekrar yaparsanız sevinirim. İlk sefer acemiliğini atlatmış oldun daha iyi sürersin, daha sağlıklı olur.

DVI Signal hatası sırasında anakart ışıklarından hangileri yanıyor?
sata kablolarına dokunmadım hiç rami de düzgünce taktım ilk başta görüntü gelmiyordu rami söküp tekrar takınca düzelmişti

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
sata kablolarına dokunmadım hiç rami de düzgünce taktım ilk başta görüntü gelmiyordu rami söküp tekrar takınca düzelmişti
Bios reset atabilir misiniz? Sata kabloları ise dokunmamış olmanıza rağmen kasayı taşırken hafif oynama yapmış olabilir.

bıraktım

80+ Bronze
Dümdüz bios reset atınız en sağlıklısı.
tamam hocam denicem bi de şöyle bi şey var lol arkada açıkken google a girince uyku moduna geçiyor csgoda herhangi bi sorun olmuyor niyeyse

tamam hocam denicem bi de şöyle bi şey var lol arkada açıkken google a girince uyku moduna geçiyor csgoda herhangi bi sorun olmuyor niyeyse
inşallah donanımsal bişey değildir

Bünyamina

80+ Platinum
statiklenme olmuş olabilir bende ekran kartı taktım kullanınca 30 dk sonra görüntü alamamıştım

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV

inşallah donanımsal bişey değildir
Lol'u Directx 9 modunda çalıştırabilir misiniz?
Çoğu sorun ya RAM ya da yeni Directx sürümünden kaynaklı olabiliyor.

Top Bottom