termal macun yeniledim ısınıyor

eminn_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
70 leri gördüğü için termal macun yeniledim (Windows da 70 derece gördü) yeni termal macun sürdüm ayakları oturttum fanıda ama hala böyle anlık 60 yada 1 saniyelik 70 görüp düşüyor sorun nedir ?

Ekler

• IMG-20210515-WA0014.jpeg
    IMG-20210515-WA0014.jpeg
    835.8 KB · Hit: 42
İşlemci kullanımı yüzde kaç?

Fan tam oturmamış olabilir, Macunu kalın sürdüyseniz veya hertarafına sürmediyseniz, sıcaklıklar normalin üstünde olur. Kontrol edin. Az bir şey süreceksiniz

Fan tam oturmamış olabilir, Macunu kalın sürdüyseniz veya hertarafına sürmediyseniz, sıcaklıklar normalin üstünde olur. Kontrol edin. Az bir şey süreceksiniz
az sürdüğümde tam yetmiyor şuan tam yeterli belki çok az fazla olmuş falan olabilir fanlarda tam oturuk
Post automatically merged:

Ya fan oturmamış yada macunu kalın sürmüşsün.
bu ikisinden başka bir sebep olamaz mı ?

Ya fan oturmamış yada macunu kalın sürmüşsün.
uzun zamandır formst stmadan çok donanım değişikliği yaptım ondaj olabilir mi ?

Son düzenleme:
70 leri gördüğü için termal macun yeniledim (Windows da 70 derece gördü) yeni termal macun sürdüm ayakları oturttum fanıda ama hala böyle anlık 60 yada 1 saniyelik 70 görüp düşüyor sorun nedir ?
hocam bu durumu bende yaşadım az sürseniz yetiyor işlemci fanı ile yayın macunu tam oturduğundan emin olun az sürseniz yetiyor

az sürdüğümde tam yetmiyor şuan tam yeterli belki çok az fazla olmuş falan olabilir fanlarda tam oturuk

bu ikisinden başka bir sebep olamaz mı ?

uzun zamandır formst stmadan çok donanım değişikliği yaptım ondaj olabilir mi ?
İşlemcinin ısınmasıyla alakası yok dostum. Macunu sil veya çok az sür kalın sürdün ya da fan oturmadı. Kontrol et birdaha.

Ekler

• IMG-20210515-WA0033.jpeg
    IMG-20210515-WA0033.jpeg
    904.1 KB · Hit: 31
  • IMG-20210515-WA0028.jpeg
    IMG-20210515-WA0028.jpeg
    1,022.6 KB · Hit: 30
Geri