Termal Macun yerine başka bir şey olabilir mi?

Reaksiyon skoru
52
PC yi temizlemek için açtım işlemcinin termal macununu sildim ekran kartınıda açtım ama termal macunu silmedim değiştirmem gerekirmi. Ayrıca bilgisayarı açıp BİOS a girsem bile 5 saniye sonra pc kapanıyor ısınmadan faslımca. Eğer termal macun gerekiyorsa 10 tl ti geçmemeli babam zaten oynamamı istemiyor ininala da para yatıramam içinde 10tl var nasıl alabilirim.

Ekran kartının termal macununu silmediysen değiştirmene gerek olmayabilir ancak olabilir de deneyip görürsün ancak.
İşlemciye 10 tl lik bile olsa termal macun sürmende fayda var.

1.93 W/m-k iletkenliğe sahip ancak yine de iş görür.

10 tl lik termal macun pek bi işe yaramaz ama genede bütçen yoksa 10 tl lik termal macun bile çok işine yarar

10TL'lik macunu al. Kullan. Daha sonra eline para geçtiğinde değiştirirsin. Ama uzatma bu süreyi. Şuan idarelik.

Git bir internet kafeye veya pc tamircisine abi bana tek kullanımlık bi macun ver de 5₺ ver sür gitsin. macunsuz kesinlikle kullanma da

Git bir internet kafeye veya pc tamircisine abi bana tek kullanımlık bi macun ver de 5₺ ver sür gitsin. macunsuz kesinlikle kullanma da
O tip yerlere vermek yerine kendisi sürse daha iyi olur. Adam parça filan çalabilir. Şu an idarelik o macunu al ama 1-2 ay sonra kaliteli bir macun al.

İnternet cafeye yaptırıyordum zaten kapandılar 😖 çok sağolun bu arada macunu sipariş ettim inşallah iyidir. Peki biosa girince kapanması normalmidir ısınmadan.

Geri