hafif biraz daha koy yeter.Yeni sıvı soğutma aldım. Sistemide yeni almıştım. Bir haftalık termal macunu silip yerine msi nin termal macununu x seklinde sıkıp kartla yaydım. Fotoğrafa bakabilir misiniz? Doğru yaymış mıyım?
En kenarlarda ki macunu kulak çubuyla hafif alabilirsin taşmasın onun dışında sorun yok benceYeni sıvı soğutma aldım. Sistemide yeni almıştım. Bir haftalık termal macunu silip yerine msi nin termal macununu x seklinde sıkıp kartla yaydım. Fotoğrafa bakabilir misiniz? Doğru yaymış mıyım?
Sizimi kırcam hocam yapıştırdım bi damla dahahafif biraz daha koy yeter.
Tamamdır hocam sağolunEn kenarlarda ki macunu kulak çubuyla hafif alabilirsin taşmasın onun dışında sorun yok bence
Her tarafı boşluk nereye yok?En kenarlarda ki macunu kulak çubuyla hafif alabilirsin taşmasın onun dışında sorun yok bence
yani kenarları boşluk kalmasın her tarafa sürülü olsun demek istedim.Sizimi kırcam hocam yapıştırdım bi damla daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam sağolun
Hocam soğutmayı takınca yapılmayacak mıhertarafı boşluklu...
Yayılmayacak mı*Hocam soğutmayı takınca yapılmayacak mı
Hocam kenar noktalara sıkarsam sogutucu bastırınca aşağıya tasar diye korkuyorumHer tarafı boşluk nereye yok?
yani kenarları boşluk kalmasın her tarafa sürülü olsun demek istedim.
taşsın aşırı taşmaz problem olmaz bende zaten o yüzden az sık dedim yaHocam soğutmayı takınca yapılmayacak mı
Yayılmayacak mı*
Hocam kenar noktalara sıkarsam sogutucu bastırınca aşağıya tasar diye korkuyorum
Tamamdır cikintilarada hafif yayıp takıyorumtaşsın aşırı taşmaz problem olmaz bende zaten o yüzden az sık dedim ya
Hocam son olarak böyle sıkıntı yoksa monteyi yapacamtaşsın aşırı taşmaz problem olmaz bende zaten o yüzden az sık dedim ya
Msi mag m240hangi soğutucuyu aldın hocam
tamam bu olmuş yeterli.Hocam son olarak böyle sıkıntı yoksa monteyi yapacam
Msi mag m240
yayar da hava kalır hep...Hocam soğutmayı takınca yapılmayacak mı
Yayılmayacak mı*
Hocam kenar noktalara sıkarsam sogutucu bastırınca aşağıya tasar diye korkuyorum