Daha ucuza phantom spirit alİşlemci: 7500F
Ekran Kartı: Sapphire Pulse 9070 XT
Bu soğutucu serin çalıştırır mı acaba?
Adana’da yaşıyorum.
![]()
Stok yok hocamLinkte ki ürünü iyzico ile ödersen 500₺ bakiye veriyor bunu tavsiye ederim
![]()
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
Rgb sevmiyorum hocamDaha ucuza phantom spirit al
https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ serin çalıştırır ADANAya rağmen
Keşke stok olsa da alsamLinkte ki ürünü iyzico ile ödersen 500₺ bakiye veriyor bunu tavsiye ederim
![]()
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
x3d işlemciler ısınır zaten onlara tepe model sıvı soğutma yada kalın bakır borulu noctua fan takman lazımknk aynı soğutucuyu kullanıyorum. kasamın önünde 3, üstünde 2 arkasında 1 adet egzoz fan var işlemci amd ryzen 7 7800x3d istanbul 41 derece olduğu halde 80-85 derece. adana da nasıl olur hiç bilmiyorum. ama soğutucu iyi iş görür.
7800x3d o derecelerdeyse bu 65-70 i geçmemesi lazım bence adanaya rağmenknk aynı soğutucuyu kullanıyorum. kasamın önünde 3, üstünde 2 arkasında 1 adet egzoz fan var işlemci amd ryzen 7 7800x3d istanbul 41 derece olduğu halde 80-85 derece. adana da nasıl olur hiç bilmiyorum. ama soğutucu iyi iş görür.
İşlemci: 7500F
Adana’da yaşıyorum.
![]()
100tl farkla 3 taksitle aldım pazaramadan yaAlınır iyidir![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
phantom spirit 7500f kullanıyorum ben de adanadayım occt testine sokmuştum en yüksek 72yi gördümİşlemci: 7500F
Adana’da yaşıyorum.
![]()
Sistemi yeni aldım da hocam kurulum yapacağım haftaya eski kasalarda çok fazla haşır neşir oldum da ilk defa bu kadar yüksek parçalar aldım tek tek pcyi kurarken biraz tedirgin olurum diyorum bildiğiniz bir yer var mı verip kurdurabileceğimphantom spirit 7500f kullanıyorum ben de adanadayım occt testine sokmuştum en yüksek 72yi gördüm
ben de ilk defa kendim kurdum önce korktum tabi bişeyi yanlış yaparım diye ama gözümde büyüdüğü kadar yokmuş kendin yapabilirsin recep baltaşın kablolama rehberine baka baka yaptım benSistemi yeni aldım da hocam kurulum yapacağım haftaya eski kasalarda çok fazla haşır neşir oldum da ilk defa bu kadar yüksek parçalar aldım tek tek pcyi kurarken biraz tedirgin olurum diyorum bildiğiniz bir yer var mı verip kurdurabileceğim