Termalright peerless assassin 7500f soğutur mu?

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
125
Bütçe
2000
İşlemci: 7500F

Ekran Kartı: Sapphire Pulse 9070 XT

Bu soğutucu serin çalıştırır mı acaba?

Adana’da yaşıyorum.

Linkte ki ürünü iyzico ile ödersen 500₺ bakiye veriyor bunu tavsiye ederim
Stok yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rgb sevmiyorum hocam

knk aynı soğutucuyu kullanıyorum. kasamın önünde 3, üstünde 2 arkasında 1 adet egzoz fan var işlemci amd ryzen 7 7800x3d istanbul 41 derece olduğu halde 80-85 derece. adana da nasıl olur hiç bilmiyorum. ama soğutucu iyi iş görür.

Linkte ki ürünü iyzico ile ödersen 500₺ bakiye veriyor bunu tavsiye ederim
Keşke stok olsa da alsam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk aynı soğutucuyu kullanıyorum. kasamın önünde 3, üstünde 2 arkasında 1 adet egzoz fan var işlemci amd ryzen 7 7800x3d istanbul 41 derece olduğu halde 80-85 derece. adana da nasıl olur hiç bilmiyorum. ama soğutucu iyi iş görür.
x3d işlemciler ısınır zaten onlara tepe model sıvı soğutma yada kalın bakır borulu noctua fan takman lazım :D

7800x3d o derecelerdeyse bu 65-70 i geçmemesi lazım bence adanaya rağmen

phantom spirit 7500f kullanıyorum ben de adanadayım occt testine sokmuştum en yüksek 72yi gördüm
Sistemi yeni aldım da hocam kurulum yapacağım haftaya eski kasalarda çok fazla haşır neşir oldum da ilk defa bu kadar yüksek parçalar aldım tek tek pcyi kurarken biraz tedirgin olurum diyorum bildiğiniz bir yer var mı verip kurdurabileceğim

Sistemi yeni aldım da hocam kurulum yapacağım haftaya eski kasalarda çok fazla haşır neşir oldum da ilk defa bu kadar yüksek parçalar aldım tek tek pcyi kurarken biraz tedirgin olurum diyorum bildiğiniz bir yer var mı verip kurdurabileceğim
ben de ilk defa kendim kurdum önce korktum tabi bişeyi yanlış yaparım diye ama gözümde büyüdüğü kadar yokmuş kendin yapabilirsin recep baltaşın kablolama rehberine baka baka yaptım ben

Geri