Neler Yeni

Termos Önerisi Lütfen

metamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
metamorph
Arkadaşlar günlük kullanıma uygun, okulda , dağda , bayırda vs kullanabileceğim, çayımı 7-8 saat sıcak tutabilecek bir termosa ihtiyacım var. Daha önce hiç kullanmadığım için kullanan arkadaşlardan link önerisi bekliyorum. Öğrenciyim, bütçem sınırlı o yüzden Stanley falan alamıyorum . Linklerinizi bekliyorum

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Yazın soğuk su içmek için dandik bir marka aldım kullandım içine buz atıyordum kapağını 1 gün açmasam soğuk tutardı ama sıcak tutması için işler farklı. Maalesef bu sürelerde sıcak tutmasını istiyorsan çok para vermen gerekir. Hele de aç kapa yapmayı düşünüyorsan stanley yada thermos gibi markalar anca senin ihtiyacını karşılar.
Benim kullandığım dandik markada sıcak tutma süresi 3-4 saat falan ama sürekli sıcak su koysam muhtemelen kapağı gevşeyip çöp olur.

DirtyBlue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
DirtyBlue
Termos büyüdükçe sıcak tutma süreside artıyor.

metamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
metamorph
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
ismail sağlam
https://www.akakce.com/termos/en-ucuz-stanley-the-adventure-to-go-mavi-1-lt-fiyati,608274949.html gecen yıl 1000 liraya mavi rengini almıştım bir yıldır sorunsuz kullanıyorum zaten ömür boyu garantili sabah 7 gibi kahvemi suyu mu koyuyorum akşam 5e kadar kaynar şekilde kullanıyorum 1litre gayet yeterli oluyor hemen hemen her cantaya falan giriyor zaten kapağıda bardak olarak kullanılabiliyor ayriyeten kapağı öyle bir yapıdaki dışarıdayken yıkama ihtiyacı duymadan geri takabiliyorsun üstünde bir damla su kalmıyor yıka icindeki suyu dök direk kupkuru oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/termos/en-ucuz-stanley-the-adventure-to-go-mavi-1-lt-fiyati,608274949.html gecen yıl 1000 liraya mavi rengini almıştım bir yıldır sorunsuz kullanıyorum zaten ömür boyu garantili sabah 7 gibi kahvemi suyu mu koyuyorum akşam 5e kadar kaynar şekilde kullanıyorum 1litre gayet yeterli oluyor hemen hemen her cantaya falan giriyor zaten kapağıda bardak olarak kullanılabiliyor ayriyeten kapağı öyle bir yapıdaki dışarıdayken yıkama ihtiyacı duymadan geri takabiliyorsun üstünde bir damla su kalmıyor yıka icindeki suyu dök direk kupkuru oluyor
vaatleri 24 saat sıcak 26 saat soğuk 5 gün buz koruma olması gerekiyordu yanlış değilsem / sıcak tutma kısmını test ettim kapağını 24 saatte ortalama 3-4 kez actığım zaman gercekten halen el yakacak sıcaklıktaydı

DirtyBlue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
DirtyBlue
Stanley 0.47 L ve üzeri ı-8 saat sıcak tutar.
Diğer termoslarında benzer olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,990
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt
Top Bottom