Termosta alkol taşınır mı?

Hayır sorun çıkarmaz çelik termos

https://ty.gl/tsc1ovnyu0ti7
Stevig marka bu termostan almayı düşünüyorum. Fakültede dolaşırken, ders aralarında içmelik yolluk yapmak istiyorumda kendime, Red label + enerji karıştırıp koysam termosa zarar verir mi? Bi sorun çıkarır mı? Öneriniz nedir?
Fakülteniz yanınızda alkol dolu termosla gezebileceğiniz kadar rahat mı? Bahsettiğiniz şeyin ciddi cezası var diye biliyorum.

Fakülteniz yanınızda alkol dolu termosla gezebileceğiniz kadar rahat mı? Bahsettiğiniz şeyin ciddi cezası var diye biliyorum.

Özel üst aramıyorlarsa sıkıntı olmaz. Biz içki matarasıyla giderdik okula.

https://ty.gl/tsc1ovnyu0ti7
Stevig marka bu termostan almayı düşünüyorum. Yolluk yapmak istiyorumda kendime, Red label + enerji karıştırıp koysam termosa zarar verir mi? Bi sorun çıkarır mı? Öneriniz nedir?

Eğer alacağın termos içerisinde gazlı içecekleri barındırıyorsa sıkıntı olmaz.

Özel üst aramıyorlarsa sıkıntı olmaz. Biz içki matarasıyla giderdik okula.

Eğer alacağın termos içerisinde gazlı içecekleri barındırıyorsa sıkıntı olmaz.
Attığım linkteki termos nasıldır hocam önerir misiniz ve gazlı içeceklerde sorun olurmu sizce? Bira viski tekila vs vs.

Attığım linkteki termos nasıldır hocam önerir misiniz ve gazlı içeceklerde sorun olurmu sizce? Bira viski tekila vs vs.

İlk önce şöyle bir detay var, içmek için ya da bardağa dökmek için kapağın komple çıkması gerekiyormuş. Okul içinde falan içersen koku yayılabilir ona dikkat etmen lazım.

Diğer konu için ise içerisinde enerji içeceği barındırabilir miyim diye satıcıya sorabilirsin. Tam olarak bilgiye sahip değilim, yanlış yönlendirmek istemem.

hocam içki türüne göre değişir, bira olmadığı sürece çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum denemediğim alkol türü yok benim mideye göre hesap yapıyorum bir de bardakta duruşunu aklıma getirsem falan cin, tekila, vodka bunlar sıkıntı olmaz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri