Neler Yeni

Terzide diktirmek istediğim bu kıyafet tahminen kaç TL tutar?

wake up to reality

80+ Silver
O buna pek benzemiyor azrail kiyafeti alirsan daha çok benzer bide sharingan lensini nereden bulacaksinki?
lensi yurtdışından aldım
1651142623321.png

bir de kıyafetin nesi benzemiyor anlamadım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Cehennem zebanisi kıyafeti gibi ne bu böyle

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Hocam internetten direkt aldım fotoyu örnek olsun diye, bu sahneden alsam anlaşılmayabilirdi, zaten yaptırırsam daha uzun yaptıracaktım
Anladım sıradan bir terzinin o kalitede yapabileceğini sanmıyorum. Yani kendi kullandığım terziler yapamaz sonradan pişman olmayıp hazır benzeyen bir ürün almanızı tavsiye ederim.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Cosplaye iyi gider başta normal günde giyecen sandım koptum ama istediğin gibi olmayacak bence tr de terzile cok kotu
Bu tarz ürünler yapmadıkları için günümüz kıyafetlerine benzeyen bir şey yapıp verir muhtemelen. Kaliteli terzide de çok tutar.

wake up to reality

80+ Silver
Bu tarz ürünler yapmadıkları için günümüz kıyafetlerine benzeyen bir şey yapıp verir muhtemelen. Kaliteli terzide de çok tutar.
hocam mesela bundan 2 tane (toplam 90TL) alsam yeter tüm kıyafete.
terziye götürsem ne kadara diker ya da dikebilir mi bilmiyorum, internette satılan hazır olanlar (örnek azrail kıyafeti) 300TL falan. yani bana 90TL'lik kumaş yetiyorken 300TL de vermek istemiyorum.
Valla terzi fazla fiyat verirse kendim bir şekilde yaparım artık

wake up to reality

80+ Silver
1652815717322.png

Arkadaşlar kostümü tamamladım. 120TL'ye kumaş aldım dedem dikti köstümü, terziyle falan da uğraşmadım. Üstüne elimde kumaş da arttı.
Bundan sonraki kostümlerimi dedeme diktireceğim.

Top Bottom