Neler Yeni

Teşekkürler Atam,Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Kerçek izlam olmayan izlam, kafamı kesmek istiyor, saygı mı duyayım?
En azından insanaların inançlarına saygı duyup İslam kelimesini sansürlemeyebilirsin. Bu arada cümlenden pek bir şey anlamadım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben ülkemde direkt ekonomime katkısı olmayan mülteci istemiyorum. Misafirlik işi çok uzadı artık.
Suriyelileri katmıyorum bu işe bu işe sadece talibanı istemeyen kadın çocuk ve namuslu aileleri acıyorum.
Onlar ise bir elin parmağını geçmiyor suriyelileri hiç acımıyorum afganlarda sadece çpok küçük bir kısma acıyorum.

ladura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
cem
Merak etme yahudiler müslüman toplumlar gibi değil onların böyle şeylere ihtiyaçları yok herşeyi masadan hallediyorlar zaten örnek israil
israil (yahudiler) filistinde çocukları katlediyor kan dökerek halletmeye çalışıyorlar gerçekten bu kafayı nereden buluyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kerçek izlam olmayan izlam, kafamı kesmek istiyor, saygı mı duyayım?
aile terbiyesi çok önemli

Yavuz241

80+ Bronze

LahmatsuDcr

80+ Silver

Yavuz241

80+ Bronze
Uygunsuz dil
Google'a "dinden dönmenin cezası" yazmak çok zor olmasa gerek. Hepinizin okuma yazma bildiğinin farz ediyoruz.
Sayın maymun. O cezaları Allah mı veriyor? Ayrıca dinden çıkanın öldürüldüğü bir ülkeden çok bir şey bekleme. Hangi medeni ülkede din değiştireni öldürüyorlar?

Sene 2021 olmuş adam daha dinden dönmeni cezası yazın Google'ye diyor. Çıldırırsın vallahi.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Hangi medeni ülkede din değiştireni öldürüyorlar?
Hiçbir medeni ülkede dinden döneni öldürmüyorlar. Çünkü onlar laik ülkeler.
Sayın maymun. O cezaları Allah mı veriyor?
Hadislere, sünnetlere ve kurana göre dinden dönmenin cezası ölümdür. Ben de diyorum ki "dinden döndüğüm için beni öldürmek isteyen bir dine neden saygı duyayım?" Aklın vardır ki anlayasın.

İslam hukuku ile yönetilen ülkelerde ise evlenmeden ilişkiye gireni bile taşlayarak öldürüyorlar. Böyle bir inanışa saygı duymak içimden gelmiyor maalesef. İnsan haklarına saygı duyduğum için islam aleminden özür dilerim.

Son düzenleme:

Yavuz241

80+ Bronze
Hiçbir medeni ülkede dinden döneni öldürmüyorlar. Çünkü onlar laik ülkeler.

Hadislere, sünnetlere ve kurana göre dinden dönmenin cezası ölümdür. Ben de diyorum ki "dinden döndüğüm için beni öldürmek isteyen bir dine neden saygı duyayım?" Aklın vardır ki anlayasın.

İslam hukuku ile ile yönetilen ülkelerde ise evlenmeden ilişkiye gireni bile taşlayarak öldürüyorlar. Böyle bir inanışa saygı duymak içimden gelmiyor maalesef. İnsan haklarına saygı duyduğum için islam aleminden özür dilerim.

- Bazı ayetlerde “mürteddin amellerinin boşa çıkacağı” hükmü “ölmek”le kayıtlanmamıştır. (bk. Maide, 5/5; Enam, 6/88; Zümer, 39/65)

LahmatsuDcr

80+ Silver

- Bazı ayetlerde “mürteddin amellerinin boşa çıkacağı” hükmü “ölmek”le kayıtlanmamıştır. (bk. Maide, 5/5; Enam, 6/88; Zümer, 39/65)
1630158175259.png

1630158199635.png

Burada da yazıyor dinden dönmenin cezası.

Bu arada kaynak olarak sorularla islamiyet sitesini gösterenlere gülüyorum. "Araplarda yaş ergenlikten sonra sayılır" gibi saçma bir yalanı illa da dayatmaya çalışanlarla dolu bir site. Ilımlı islamcıların yuvası. "Gerçek islam bu değil hüüü" diyenlerin mekanı.

Yavuz241

80+ Bronze
İslam hukuku ile ile yönetilen ülkelerde ise evlenmeden ilişkiye gireni bile taşlayarak öldürüyorlar. Böyle bir inanışa saygı duymak içimden gelmiyor maalesef. İnsan haklarına saygı duyduğum için islam aleminden özür dilerim.
Bilerek mi dalga geçiyorsun anlamadım ama neyse. Günümüzde gerçek İslam ülkesi say desen 1 elin parmağını anca geçer. Peygamberimiz Arap'tı şu anda Arabistana bak hangisi gerçek İslamiyeti yaşıyor. Dinimiz 1500 yıla yakındır var. Bu sürede insanlar kendi kafalarına göre işler yapıp bunu 'İslamiyet' adı altında çarpıtmayı çok güzel biliyorlar.

Top Bottom