Buraks
80+ Silver
Dahası
Bir PS4 teşhir ürünü buldum ucuza hepsiburada da acaba teşhir ürünü nedir alınır mı teşhir ürünü mü alınmalı yoksa 2.el mi
Ne kadar ucuz? 2000 falansa link at beraber alalımBir PS4 teşhir ürünü buldum ucuza hepsiburada da acaba teşhir ürünü nedir alınır mı teşhir ürünü mü alınmalı yoksa 2.el mi
Mağazalarda vitrinde duran bilgisayarlar gibi düşünün.İnsanlar elleyip bakabiliyorlar.Bir PS4 teşhir ürünü buldum ucuza hepsiburada da acaba teşhir ürünü nedir alınır mı teşhir ürünü mü alınmalı yoksa 2.el mi
Teşhir ürünü çalışan cihazlar da olabilir. Örneğin telefon ve televizyonda. Sadece rafta durmakla kalmayabilir. PlayStation da aynı olabilir.Teşir ürünü rafta kullanılan üründür. Yani o ürüne başkları dokunmuş. Rafta duran ürünler. Raftan arta kalanlar. İkinci el değil. Alıp almamak size kalmış.
Teşhir ürünü alırsan kartonu yırtmadan açmaya çalış, eğer bozuk ise iade edersin sıkıntı olmaz.Bir PS4 teşhir ürünü buldum ucuza hepsiburada da acaba teşhir ürünü nedir alınır mı teşhir ürünü mü alınmalı yoksa 2.el mi
Değmez o zaman. İkinci elleri 2200TL bandında zaten slim kasaların.PS 4 2800 du
Rafta duran önüne gelen elliyor mesela geçen gün mediamarkta gittim ordaki bütün klavyeleri elledim benim ellediklerim teşhir ürünüBir PS4 teşhir ürünü buldum ucuza hepsiburada da acaba teşhir ürünü nedir alınır mı teşhir ürünü mü alınmalı yoksa 2.el mi