Neler Yeni

Teşhir ürünü xbox one X alınır mı??

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
Teşhir ürünü almak sıfır almakdan daha hesaplı. Peki sizce daha mantıklımı ? Hiç teşhir ürünü Konsol veya farklı bir cihaz kullandınızmı?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Teşhir ürünü çok önermem. Kim bilir neler geldi başına, temizinden 2. el daha mantıklı.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Teşhir sadece insanların önüne koyuluyor insanlar inceliyor sonuçta. Ve garantiside aldığın günden itibaren başlıyor
İnsanların önüne koyuluyor da o insanların cihazın orasını burasını kurcalamadığı ne malum? Tabii üründen ürüne değişir, her ürün insanların elleyebileceği şekilde sergilenmiyor fakat ben yine de güvenmezdim.

İnsanların önüne koyuluyor da o insanların cihazın orasını burasını kurcalamadığı ne malum? Tabii üründen ürüne değişir, her ürün insanların elleyebileceği şekilde sergilenmiyor fakat ben yine de güvenmezdim.
Ürün garantili sonuçta, mağaza sonuçta bunu göze alıyor ve ürünü daha ucuza satıyor 2. El almaktan mantıklıdır

YiğitAysul

80+ Silver
Teşhir ürünü almak sıfır almakdan daha hesaplı. Peki sizce daha mantıklımı ? Hiç teşhir ürünü Konsol veya farklı bir cihaz kullandınızmı?
Yarı fiyatına verilmediği sürece alınmaz

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben olsam alırdım teşhir ürün bile olsa.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Teknoloji mağazaları konsolları genelde çalıştırıp mağazada insanlara denemelik pes fifa falan oynatıyor. Yani bana göre teşhir ürünü denen konsolun PS/Xbox kafe konsolundan bir farkı olmayacaktır. İkinci el temiz bir konsol büyük ihtimalle daha az kullanılmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom