Teşhir sadece insanların önüne koyuluyor insanlar inceliyor sonuçta. Ve garantiside aldığın günden itibaren başlıyorTeşhir ürünü çok önermem. Kim bilir neler geldi başına, temizinden 2. el daha mantıklı.
İnsanların önüne koyuluyor da o insanların cihazın orasını burasını kurcalamadığı ne malum? Tabii üründen ürüne değişir, her ürün insanların elleyebileceği şekilde sergilenmiyor fakat ben yine de güvenmezdim.Teşhir sadece insanların önüne koyuluyor insanlar inceliyor sonuçta. Ve garantiside aldığın günden itibaren başlıyor
Ürün garantili sonuçta, mağaza sonuçta bunu göze alıyor ve ürünü daha ucuza satıyor 2. El almaktan mantıklıdırİnsanların önüne koyuluyor da o insanların cihazın orasını burasını kurcalamadığı ne malum? Tabii üründen ürüne değişir, her ürün insanların elleyebileceği şekilde sergilenmiyor fakat ben yine de güvenmezdim.
Series S de karar kıldım hocam zaten. X le performans konusunda aralarında çok fark varmıdır sizce?Xbox series s öneririm. One x ile yakın fiyattalardı.
Pek farkları yok ama series s yeni nesil güncellemeleri alıyor.Series S de karar kıldım hocam zaten. X le performans konusunda aralarında çok fark varmıdır sizce?
Yarı fiyatına verilmediği sürece alınmazTeşhir ürünü almak sıfır almakdan daha hesaplı. Peki sizce daha mantıklımı ? Hiç teşhir ürünü Konsol veya farklı bir cihaz kullandınızmı?
Teknoloji mağazaları konsolları genelde çalıştırıp mağazada insanlara denemelik pes fifa falan oynatıyor. Yani bana göre teşhir ürünü denen konsolun PS/Xbox kafe konsolundan bir farkı olmayacaktır. İkinci el temiz bir konsol büyük ihtimalle daha az kullanılmıştır.Teşhir ürünü almak sıfır almakdan daha hesaplı. Peki sizce daha mantıklımı ? Hiç teşhir ürünü Konsol veya farklı bir cihaz kullandınızmı?