Buğrahan Mert
80+ Silver
Dahası
RaporKeyfimin kâhyası mısın ?
RaporKeyfimin kâhyası mısın ?
Tm ️Rapor
Aynen öyle bir konuda da bunu dile getişmiştim. Yüzde yüz katılıyorum. Piyasayı Musk belirliyor.kumar oynu adi herif dünya ve ekonomiyi yönetiyo sanki doge coini yükseltip hesaplarını iptal edene dolar vericem falan çıkarları doğrultusunda iş yapıyo bitcoini bir salsın ben ozaman görücem şuan kazanabildiğini kazanıp satıp bitcoini düşürüp milleti zarara sokcak
Elon abim bizimle eğleniyir.Evet. Malûmunuz yaklaşık 1 ay önce Tesla 1.5 milyar değerinde bitcoin almıştı. ABD basınında yer alan haberlere göre Tesla sadece 3 haftada Bitcoin'den 970 milyon dolar kâr elde etti. Tesla'nın araba satışlarından geçen yılki kârı ise 712 milyon dolardı. Yani geçen yıl kazandığı kazançtan fazlasını 3 haftada Bitcoin sayesinde kazandı. ne düşünüyorsunuz? Piyasalar iyice kızışacak mı sizce?
Alıntıyı görüntüle
Off +1 tane daha kastın kısa günün karı devam böyle.Emin ol yorum kasacak olsam bu konuyu tercih etmezdim.
Kimse sana konuyu okuman gerektiği gibi bir şey söylemedi.İlgilenmiyorum.
Teşekkür ederim +1 daha olduOff +1 tane daha kastın kısa günün karı devam böyle.
Piyasayı kendi karına göre yönlendiriyor, böylece kar ediyor.Elon tarihin en zeki insanlarından biri. Balon projelerle zaman geçirip yatırımcılar üzerinden kaldırdığı parayla en zengin insan oldu. Şimdi piyasayı yönlendiriyor
Sen herhangi bir konuyu okuman gerektiğini söyledikleri içinmi yorum yapıyorsun.Kimse sana konuyu okuman gerektiği gibi bir şey söylemedi.