Abart.7800xt den 50 taş çatlasın 100dolar daha fazla olacak.7800XT şu an bile pahalı.Yer yer 16k yı gördü 7800xt 500dolara rağmenhocam onlar 25 den aşşağı olmaz zannımca ya ve çok büyük performans farkı olmuyor
Abart.7800xt den 50 taş çatlasın 100dolar daha fazla olacak.7800XT şu an bile pahalı.Yer yer 16k yı gördü 7800xt 500dolara rağmenhocam onlar 25 den aşşağı olmaz zannımca ya ve çok büyük performans farkı olmuyor
evet hocam 6800xt olsa daha iyi olurdu da 10tl istiyorlar bir de bu kendi şehrimde denk geldi6800xt de bakabilirsin 8500 9500tl arası
Mesaj otomatik birleştirildi:
aralarında fazla bir fark yok
6900xt 7900greden bile güçlü hocamolum nası ya ben rx 7700 xt 12 gb 190 fps alıyorum bu testte
testler yetersiz kartın gerçek sıcaklıgını görmek isteniyor ise minimum 15 dk test yapılması gerekiyor yapılan test geçersiz1 yıl mining yapıldığını söylüyor. sizce test sonuçları nasıl. (uzay montaj)
@Ckribrahim @Trifact
@HacıSOFU hocam dgko bi el atar mısın
hocam evrensel fşyatlandırmadan ziyade ülkemizdeki fırsatçıların fiyatlandırmasını düşünmek lazımAbart.7800xt den 50 taş çatlasın 100dolar daha fazla olacak.7800XT şu an bile pahalı.Yer yer 16k yı gördü 7800xt 500dolara rağmen
7700den daha performanslı hocam bu kartolum nası ya ben rx 7700 xt 12 gb 190 fps alıyorum bu testte
haklısın ama bana sıcaklıklar idare eder gibi geldi 2. el yılların kartı hot spot 85 okeydir. bir de furmarkdaki sıcaklıklara oyunlarda ulaşmak kolay değildir diye biliyorumHocam uzaymontaj demişsiniz kasa içinde bu değerleri vermeyecek ona göre hesaplayın
tekrar bir test istedik bakalımtestler yetersiz kartın gerçek sıcaklıgını görmek isteniyor ise minimum 15 dk test yapılması gerekiyor yapılan test geçersiz
söyle düşünün 9dk da 75 drece görmüş 15dk gerçek testte gerçek sıcaklıgı görücegiz üstüne kapalı alanda kasada + 5 derece daha ekle sıcaklıga kritik sıcaklık 80 derece ve üstünde kaç sakın almahocam evrensel fşyatlandırmadan ziyade ülkemizdeki fırsatçıların fiyatlandırmasını düşünmek lazım
7700den daha performanslı hocam bu kart
haklısın ama bana sıcaklıklar idare eder gibi geldi 2. el yılların kartı hot spot 85 okeydir. bir de furmarkdaki sıcaklıklara oyunlarda ulaşmak kolay değildir diye biliyorum
tekrar bir test istedik bakalım
Kart güzel bendede kardeşi var ama ama artık eski nesil sayılan ve yorulmuş 1 yıl mining yapılmış bir kart alınır mı bilemedim tabii her şey fiyatına göre bakım lazım gibi karta bi fanları temizlenip yağlanır birde termal macun değişti mi güzel gider 12.5 gibi orta yolu bul al.1 yıl mining yapıldığını söylüyor. sizce test sonuçları nasıl. (uzay montaj)
@Ckribrahim @Trifact
@HacıSOFU hocam dgko bi el atar mısın
haklısın hocam fiyatına göre çok iyi kartlar bence 6900xt ve 6800xt, rakipleri 20k lardaKart güzel bendede kardeşi var ama ama artık eski nesil sayılan ve yorulmuş 1 yıl mining yapılmış bir kart alınır mı bilemedim tabii her şey fiyatına göre bakım lazım gibi karta bi fanları temizlenip yağlanır birde termal macun değişti mi güzel gider 12.5 gibi orta yolu bul al.
Pahalı salla.ben 12 dedim o 13 istiyor herhalde