Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,755
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba kandes22,Tamam.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
İyi geceler.
Merhaba kandes22,Tamam.
O normal. Dene!Alıntıyı görüntüle
Test sonucu böyle hocam.
Bence 4.1 denemeyelim çünkü tesste ekran fotosu alırken dondu bu kadar yeter bence.
Ya manyakO normal. Dene!
Hayır.Ya manyak
Denersem ekran kartım yanarsa sen mi alacan ha![]()
Deneyeceğim bekle birazdan test sonuçlarıyla geleceğim buraya.Hayır.
Denedim ve olmadı testi açınca bilgisayar 4.0 yaptım donuyor şimdi gayet stabil.Hayır.
Voltaj yeterli gelmiyordur. Prime 95K yapıp Core Temp’den değerlere bakar mısın. 10-15 saniye hatta 1 dk içinde kullanımlar düşmese iyi.Deneyeceğim bekle birazdan test sonuçlarıyla geleceğim buraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim ve olmadı testi açınca bilgisayar 4.0 yaptım donuyor şimdi gayet stabil.
Hocam kusura bakmayın bu gün yapmayacağım yarın yapıp size testleri atarım.Voltaj yeterli gelmiyordur. Prime 95K yapıp Core Temp’den değerlere bakar mısın. 10-15 saniye hatta 1 dk içinde kullanımlar düşmese iyi.
Hocam şimdi 0.18 bilmem kaçla 4.2 denedim sonuç şu:Voltaj yeterli gelmiyordur. Prime 95K yapıp Core Temp’den değerlere bakar mısın. 10-15 saniye hatta 1 dk içinde kullanımlar düşmese iyi.
Testi yaparken stress CPU, stress cache, stress memory bunlarda açık olması gerekmiyor mu ?Güzel gözüküyor.
Bir sorun yok.
Daha az yorulur.Testi yaparken stress CPU, stress cache, stress memory bunlarda açık olması gerekmiyor mu ?
Bunu yenimi yaptın? Eski değerler mi?Hocam şimdi 0.18 bilmem kaçla 4.2 denedim sonuç şu:
Yeni yaptım.Daha az yorulur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu yenimi yaptın? Eski değerler mi?
FPU test okey değil mi? Kullanımlar düşmedi. Düşmediyse Prime 95 Small FFTS 1 dk beklet. Kullanımlar düşerse kapanır ama V yeterliyse bazen kapanmayabilir. 1 dk mavi ekran yemezsen sıkıntı yok.Yeni yaptım.
Hayır mavi ekran yemedim ekran donmadı sistem kapanmadı.FPU test okey değil mi? Kullanımlar düşmedi. Düşmediyse Prime 95 Small FFTS 1 dk beklet. Kullanımlar düşerse kapanır ama V yeterliyse bazen kapanmayabilir. 1 dk mavi ekran yemezsen sıkıntı yok.