Hoca sen benden daha iyi biliyorsun.
dunden beri parol iciyom 4 kez ictim toplamdaHoca sen benden daha iyi biliyorsun.
Geliyorlar. Bakıyorlar. İyi misin iyisin. Parol, bol dinlenme, vitamin, beslenme diyorlar.
Sonra temaslı listesi alıyorlar. Onlarda 14 gün haşırttı blackport.
Sonra bay bay.
Kefir icin anneme verdik 1 haftada geçti. Kefir iyidir yoğurt vs ama cok tüketmeyin gaz yapmasınSeni öncelikle arıyolar. Durumunu ve temaslı olduğun kişileri soruyorlar. İstersen evine ilaç bırakıyorlar. Mesela istemedim o yüzden eve kimse gelmedi. Ateşin çıkarsa parol, onun haricinde C vitamini, D vitamini ve bol su tüketmeni söylüyolar. Benim totalde 10 günde falan her belirtim geçti.
biseyim kalmadi ama saol yinedeKefir icin anneme verdik 1 haftada geçti. Kefir iyidir yoğurt vs ama cok tüketmeyin gaz yapmasın
beni aramadilar annemi aradilar annem galiba istemedi ilac daha gelmedilerSeni öncelikle arıyolar. Durumunu ve temaslı olduğun kişileri soruyorlar. İstersen evine ilaç bırakıyorlar. Mesela istemedim o yüzden eve kimse gelmedi. Ateşin çıkarsa parol, onun haricinde C vitamini, D vitamini ve bol su tüketmeni söylüyolar. Benim totalde 10 günde falan her belirtim geçti.