Neler Yeni

testim pozitif cikti gorevliler ne zaman gelir, gelince ne yapiyorlar

Bartuu

80+ Silver
hic olmadim daha once 3 gun once hasta oldum bu gun testim pozitif cikti yetkililer ne yapiyo gelince daha once olan varsa bilgi verebilirmi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Seni öncelikle arıyolar. Durumunu ve temaslı olduğun kişileri soruyorlar. İstersen evine ilaç bırakıyorlar. Mesela istemedim o yüzden eve kimse gelmedi. Ateşin çıkarsa parol, onun haricinde C vitamini, D vitamini ve bol su tüketmeni söylüyolar. Benim totalde 10 günde falan her belirtim geçti.

Bartuu

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoca sen benden daha iyi biliyorsun.

Geliyorlar. Bakıyorlar. İyi misin iyisin. Parol, bol dinlenme, vitamin, beslenme diyorlar.
Sonra temaslı listesi alıyorlar. Onlarda 14 gün haşırttı blackport.
Sonra bay bay.
dunden beri parol iciyom 4 kez ictim toplamda

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Seni öncelikle arıyolar. Durumunu ve temaslı olduğun kişileri soruyorlar. İstersen evine ilaç bırakıyorlar. Mesela istemedim o yüzden eve kimse gelmedi. Ateşin çıkarsa parol, onun haricinde C vitamini, D vitamini ve bol su tüketmeni söylüyolar. Benim totalde 10 günde falan her belirtim geçti.
Kefir icin anneme verdik 1 haftada geçti. Kefir iyidir yoğurt vs ama cok tüketmeyin gaz yapmasın

Bartuu

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kefir icin anneme verdik 1 haftada geçti. Kefir iyidir yoğurt vs ama cok tüketmeyin gaz yapmasın
biseyim kalmadi ama saol yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

beni aramadilar annemi aradilar annem galiba istemedi ilac daha gelmediler

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Gelmiyorlar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri