RaeMint 80+ Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 119 Reaksiyon skoru 21 13 Kasım 2023 #1 arabanın teypine bağlamaya çalıştı ğımda eşleştirmeye çalıştığınız alet yanlış yapılandırılmış gibi bir hata veriyor sıfırladım ama düzelmedi
arabanın teypine bağlamaya çalıştı ğımda eşleştirmeye çalıştığınız alet yanlış yapılandırılmış gibi bir hata veriyor sıfırladım ama düzelmedi
~Emo 80+ Bronze Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 867 Reaksiyon skoru 235 13 Kasım 2023 #2 RaeMint yazmış: arabanın teypine bağlamaya çalıştı ğımda eşleştirmeye çalıştığınız alet yanlış yapılandırılmış gibi bir hata veriyor sıfırladım ama düzelmedi Devamı için tıklayın... başka bir telefonla bağlanmayı denediniz mi ?
RaeMint yazmış: arabanın teypine bağlamaya çalıştı ğımda eşleştirmeye çalıştığınız alet yanlış yapılandırılmış gibi bir hata veriyor sıfırladım ama düzelmedi Devamı için tıklayın... başka bir telefonla bağlanmayı denediniz mi ?
RaeMint 80+ Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 119 Reaksiyon skoru 21 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ~Emo yazmış: başka bir telefonla bağlanmayı denediniz mi ? Devamı için tıklayın... evet çoğu telefonla denedim
~Emo yazmış: başka bir telefonla bağlanmayı denediniz mi ? Devamı için tıklayın... evet çoğu telefonla denedim