oyundan atıyor direkreturn ya da esc tuşuna basınca ne oluyor?
oyunu epic launcherdan başlatıyorsun değil mi?oyundan atıyor direk
Bilgisayarınızda Microsoft Visual C++ Yazılımları Kurulumuoyundan atıyor direk
kurulu oyun açılıyor o ekran geliyor sonra kapanıyıor kaç gündürde oynuyordum oyunuBilgisayarınızda Microsoft Visual C++ Yazılımları Kurulumu
epicten aldım ama uplayden indirdim dosyaları da doğruladım daoyunu epic launcherdan başlatıyorsun değil mi?
oyunu epic laucherdan çalıştırmayı deneyin.kurulu oyun açılıyor o ekran geliyor sonra kapanıyıor kaç gündürde oynuyordum oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
epicten aldım ama uplayden indirdim dosyaları da doğruladım da
bu linkten VSU_4\vcredist_x64.exe indirip kurarmısınkurulu oyun açılıyor o ekran geliyor sonra kapanıyıor kaç gündürde oynuyordum oyunu
epicten aldım ama uplayden indirdim dosyaları da doğruladım da
orda yüklü değiloyunu epic laucherdan çalıştırmayı deneyin.
konun bunla akası yok ki oyun açılıyor açılış ekranıda var sadece oyunu satın alma menüsüne atıyor beni direk ordan çıkınca direk atıyorbu linkten VSU_4\vcredist_x64.exe indirip kurarmısın
Alıntıyı görüntüleDownload Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center
The Visual C++ Redistributable Packages install runtime components that are required to run C++ applications built with Visual Studio 2012.www.microsoft.com
Epic Launcher'dan denedinmi oyunu açmayı?
oyunu başka platformdan alıp, başka platformda oynayabilmek ne kadar mümkün bilmiyorum. kesin çözüm istersen oyunu epicden yükle oradan başlat.orda yüklü değil
O Zaman Epic Games'den Yükle Oyunu.orda yüklü değil
konun bunla akası yok ki oyun açılıyor açılış ekranıda var sadece oyunu satın alma menüsüne atıyor beni direk ordan çıkınca direk atıyor
hesapla alakalıymış ama sorun şu gold versionu öbür hesapta o hesapta açılmıyor neyse teşekkürler yardımlarımız içinO Zaman Epic Games'den Yükle Oyunu.