The crew 2 ve g29 ...

HüseyinG

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Arkdaşlar 1 aydır açık dünya indirimlerinde forza düşsün diye beklerken indirime girmedi. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Bende yaz indirimlerine kadar beklemektense epic den 21 tl ye crew 2 alayım o zamana kadar oynarım diyr düşünüyorum. G29 la sürüş keyfi nasıl? Tatmin ediyor mu? Kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Arkdaşlar 1 aydır açık dünya indirimlerinde forza düşsün diye beklerken indirime girmedi. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Bende yaz indirimlerine kadar beklemektense epic den 21 TL ye crew 2 alayım o zamana kadar oynarım diyr düşünüyorum. G29 la sürüş keyfi nasıl? Tatmin ediyor mu? Kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
oynanmaz. arcade oyun zaten. uçak falan var. zaten forzada da g29 kullanışlı olmuyor. yarışlarda yavaşlatıyor. kontrol zor oluyor. anca şehirde yavaş yavaş gezerken oynamalık olur.

oynanmaz. arcade oyun zaten. uçak falan var. zaten forzada da g29 kullanışlı olmuyor. yarışlarda yavaşlatıyor. kontrol zor oluyor. anca şehirde yavaş yavaş gezerken oynamalık olur.
Peki beams drive önerir misin

Peki beams drive önerir misin
beam ng drive güzeldir. ancak sıkılabilirsin. assetto corsa al, kendini geliştir, online lobilere gir, yarışlara katıl. tavsiye edebileceğim oyunlar,

assetto corsa
automobilista2
iracing
project cars 2
ets2 ve ats
city car driving(bu da sıkar bir yerden sonra)

beam ng drive güzeldir. ancak sıkılabilirsin. assetto corsa al, kendini geliştir, online lobilere gir, yarışlara katıl. tavsiye edebileceğim oyunlar,

assetto corsa
automobilista2
iracing
project cars 2
ets2 ve ats
city car driving(bu da sıkar bir yerden sonra)
Project cars 2 nin tepkileri çok güzel öneririm

Geri