the forest sıcaklık değeleri

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,008
the forest oynuyorum sistem imzada var 15dk oynama sonunda 66 derece işlemci sıcaklığı 76 derece ekran kartı sıcaklığı normal mi oyunu anlamadım bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yokmu bilen

Bu oyunda genel olarak işlemci ve ekran kartı kullanımı fazla oluyor. Nedenini bilmiyorum ama eskiden beri böyle bu oyun.
Senin sistemde değerler iyi, bir de sen bu oyunu laptop da aç alev topuna dönüyor laptop.
sanırım oynamıcam fan sesinden fark ettim bu denli ısındığını

Kanka sen en iyisi sök bilgisayarı, yatır yatağına, üstünü ört, mışıl mışıl uyusun.
olurrr :dD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şaka maka ondan daha çok sistem isteyen daha ağır oyunlarda bu kadar ısınmıyo sistem the forestta niye böyle

oyunu sildim :D 8dklık ufak oynamamda 66 derece işlemci 76 derece ekran kartı oldu
Değerler über süper değil 80'e bile gelmemiş. Diğer oyunlarda daha mı az oluyor?

Bu arada oyunun olayı şu; çocuğumuzla beraber uçak kazası yapıp adada mahsur kalıyoruz ve çocuğumuzu kaçırıyorlar. Çocuğumuzu kurtarıp adadan kaçmaya çalışıyoruz, o sırada olaylar çözülüyor.

Değerler über süper değil 80'e bile gelmemiş. Diğer oyunlarda daha mı az oluyor?

Bu arada oyunun olayı şu; çocuğumuzla beraber uçak kazası yapıp adada mahsur kalıyoruz ve çocuğumuzu kaçırıyorlar. Çocuğumuzu kurtarıp adadan kaçmaya çalışıyoruz, o sırada olaylar çözülüyor.
diğer oyularda işlemci 60ı geçmiyordu ekran kartıda 65i oyunuda anlamadım pek bahane oldu

Geri