Geforce Now kullan internetin iyiyse ben kullanıyorum çok memnunum.Keşke bende oynuyabilsem bilgisayarımın sistem gereksimleri yetmiyor malesef
Hocam ps4 oyunu zaten pcye cikmadi :/
Umarim bur gun pcin olur duzgun oyun oynayabilecegin
Geforce Now kullan internetin iyiyse ben kullanıyorum çok memnunum.
Rahat rahat oynarsın bende de aynı değerler yaklaşık sisteme yüklemek istemediğim oyunları Geforce nowdan oynuyorum.35 megabit dowloand 5.5 upload var
Eşcinsellik unsuru hakkında pek bir bilgi bulamadım ve oyunu da oynamadım bu bilgiye nereden ulaştınız link atarsanız sevinirim.Hikayesi çöp olmuş. Dizi-film sektöründe son zamanlarda artan ve global anlamda tepki çeken "eşcinsellik" içeriği oyun dünyasına yakışmamış. Hele böyle bir oyuna ve hikayeye asla... Yalnız oynanışa laf edenin dalağını deler geçerim. Adamlar ne gösterdilerse onu yapmışlar.
Oyunun ana karakteri ( Kontrol ettiğimiz ) lezbiyen ?Eşcinsellik unsuru hakkında pek bir bilgi bulamadım ve oyunu da oynamadım bu bilgiye nereden ulaştınız link atarsanız sevinirim.
Tamam oynamadığım için tam bilemiyorum sadece bilgiye nereden ulaştığınızı sordum.Oyunun ana karakteri ( Kontrol ettiğimiz ) lezbiyen ?
Yani , gördüm , izledim , okudum. Sen bir oyun hakkında nasıl bilgi alıyorsun ? Aynı şekilde.Tamam oynamadığım için tam bilemiyorum sadece bilgiye nereden ulaştığınızı sordum.
Ben de öyle söylemler duydum ama bu bilginin nerenden geldiğini merak ettim yine de teşekkürler.Yani , gördüm , izledim , okudum. Sen bir oyun hakkında nasıl bilgi alıyorsun ? Aynı şekilde.