The Last of Us Bilgi Yazıları Kaldırma

eemiran

80+
Reaksiyon skoru
4
merhabalar the last of us oynarken sol altta dlss appıd gibi yazılar çıkıyor bunları nasıl kaldırıyoruz

'' Win + R tuşlarına basın ve kutuya Regedit yazın. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NGXCore yoluna gidin. Burada sağ tarafta ShowDlssIndicator diye bir dosya göreceksiniz. Onun üzerine sağ tıklayıp değiştire tıklayın. Çıkan yerde değere 0 girin. Tamama basıp kapatın ve oyuna giriş yapın. ''

Yurtdışı sitelerinde benzer böyle bir durumda bu şekilde çözülmüşler. Ben denemedim. İsterseniz bir deneyin.

'' Win + R tuşlarına basın ve kutuya Regedit yazın. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NGXCore yoluna gidin. Burada sağ tarafta ShowDlssIndicator diye bir dosya göreceksiniz. Onun üzerine sağ tıklayıp değiştire tıklayın. Çıkan yerde değere 0 girin. Tamama basıp kapatın ve oyuna giriş yapın. ''

Yurtdışı sitelerinde benzer böyle bir durumda bu şekilde çözülmüşler. Ben denemedim. İsterseniz bir deneyin.
oldu hocam çok sağol valla

Ne demek. Çözüldüğünü söylemeniz çok iyi oldu. Başka kişiler de benzer durumlar yaşarlarsa faydalanırlar böylece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri