Wemod the last of us I çalışmıyor

WeMod her oyunda çalışmıyor ki zaten. Özellikle ihtiyaç olan souls oyunlarında.

Wemod genelde Flingin eğitmenini kullnıyor Fling Trainer yazarsanız çıkar zaten özel olarak wemod'a gerek yok. Birkaç yıl önce chrome tabanlı birtane daha var wemod gibi fiyatıda uygundu para verip almıştım ne oynamıştım bilmiyorum harbiden zordu.
Neyse ama dediğin gibi bir süre sonra artık bağımlılık yapıyor sınırsız envanter silah vs bütün bonuslar açılıyor.

Çok nadiren gerekli bence. Mesela Resident evil Zero var orada kasa yada çanta yok kasa yerine Billy diye biri var envanterde yerde yok birşeyi almak için haritada aynı yeri 20-30 kere dolanıp eşya bırakıp alıyorsunuz. Mermi boşa yer kaplıyor oradaki saçmalığık için kullnılabilir sınırsız mermi misal
Hocam bir kere bu wemod kolaylıgına alışınca cidden bırakmak zor geliyor. Ve oyunlar da zor gelmeye başlıyor wemod kolaya alıştırıyor ve bir bakmışsın bağımlılık yapmış nasıl bırakcam bilmiyorum. Zaten oyunlara da ilgim çok azaldı eskisi gibi değil. Wemodla bir nebze çekilir oluyor. Çok uzun saatler veremiyorum oyunlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WeMod her oyunda çalışmıyor ki zaten. Özellikle ihtiyaç olan souls oyunlarında.
Hocam online tabanlı olmayan nerdeyse bütün oyunlarda wemodu açabiliyorsun. Ben daha karşılaşmadım çok nadir açamadığım

Hocam bir kere bu wemod kolaylıgına alışınca cidden bırakmak zor geliyor. Ve oyunlar da zor gelmeye başlıyor wemod kolaya alıştırıyor ve bir bakmışsın bağımlılık yapmış nasıl bırakcam bilmiyorum. Zaten oyunlara da ilgim çok azaldı eskisi gibi değil. Wemodla bir nebze çekilir oluyor. Çok uzun saatler veremiyorum oyunlara

Hocam online tabanlı olmayan nerdeyse bütün oyunlarda wemodu açabiliyorsun. Ben daha karşılaşmadım çok nadir açamadığım

FromSoftware oyunlarında çalışmıyor. Çalışıyorsa eğer Armored Core 6'da nasıl aktif olduğunu biri söylesin sevabına. Miyazaki denen ruh hastası, souls olmadığını söylediği oyunu bile souls kafasıyla yapmış çünkü.

:) zorlama bei şimdi Silent Hill f'den çıktım yarım saattir bölüm sonu canavarını geçemedim. Hile yapınca geçmesi kolayda hilesiz daha fazla taktik öğreniyorsun daha falz geniş düşünüyorsun hile chatgpt gibi düşün gidip kaynağına bakmak yerine önüne getiriyor araştırma geliştirme bütün oyun yeteneklerini senden alıyor.

Ama şu oyunda hile kullanmak isterdim bunu kim yaptıysa tam sabır oyunu sövmeden duramıyorsunuz..

FromSoftware oyunlarında çalışmıyor. Çalışıyorsa eğer Armored Core 6'da nasıl aktif olduğunu biri söylesin sevabına. Miyazaki denen ruh hastası, souls olmadığını söylediği oyunu bile souls kafasıyla yapmış çünkü.
çalışmıyorsa nadir olan oyunlardandır :D

Geri