Neler Yeni

The last of us Korsan indirilirmi?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Yusuf Kaplan
Hocam ssdde yer yok hdd kursam cidden çok sorun yaratırmı aşırı derecede?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nadiren droptan bir şey olmaz mesela ama 5-10 saniyede bir drop yiycekse olmaz
Orasını bilmiyorum ama yükleme indirme vs yavaş olur. Ssd de yer aç bence. Çünkü oyun kendi içinde shader da indirecek ve ssd de olmasına rağmen uzun sürebiliyor. İndirmeden oynayınca da gölgelerde kopma yırtılma oluyor. Hdd tavsiye etmem. Sdd yer aç. Zaten galiba kurma işlemi olmuyor. Dosya iniyor ve dosya içinde crack işlemi yapıp direkt oynuyirsun. Dosya 100gb ise o kadar alan yeterli

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Orasını bilmiyorum ama yükleme indirme vs yavaş olur. Ssd de yer aç bence. Çünkü oyun kendi içinde shader da indirecek ve ssd de olmasına rağmen uzun sürebiliyor. İndirmeden oynayınca da gölgelerde kopma yırtılma oluyor. Hdd tavsiye etmem. Sdd yer aç. Zaten galiba kurma işlemi olmuyor. Dosya iniyor ve dosya içinde crack işlemi yapıp direkt oynuyirsun. Dosya 100gb ise o kadar alan yeterli
240gb ssd hocam şuan kullandığım.

Sorun olmaz Sisteminiz önemli GTX 1660 Da oynadım fena değildi Droplar baya oluyordu
1660 Tİ 2X8 16 GB RAM İ5-9400F sistem bu şekil low ayarlar oynarım diye düşünüyorum

Arkadaşlar rarı hddye kursam ama oyunun kurulumunu ssdye yapıp ssd de 20-40 gb arası boş yer kalsa yetermi peki?

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
240gb ssd hocam şuan kullandığım.

1660 Tİ 2X8 16 GB RAM İ5-9400F sistem bu şekil low ayarlar oynarım diye düşünüyorum
Ryzen 5 2600 GTX 1660 Da orta ayarlarda rahatça oynadım FSR da açık oynadım fsr olmadan oynanmıyor gibiydi Koskoca Playstation Firması Iron Galaxy a pc portu rezil firmaya yaptırıyorlar şaka gibi Batman Arkham Knight batırmış herifler yahu.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam ssdde yer yok hdd kursam cidden çok sorun yaratırmı aşırı derecede?

Nadiren droptan bir şey olmaz mesela ama 5-10 saniyede bir drop yiycekse olmaz
Kaplamalarda sorun yaşarsın oyun baya geç açılır ki playstation oyunlarının portları bu konuda baya kötü rdr2 yi onlara kıyasla yağ gibi oynadım uncharted girdim şaka değil ama 1.5 saat kaplama yüklenmesini bekledim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu maddiyatla alakalı direkt. Ülkede birçok oyuncu ortaokul veya lise dönemlerinde. Ve bu dönemlerde para kazanamadığı için oyun alamıyor. Ailesinin de geliri zaten geneli asgari ücret. Gidipte babasına 1000 liraya oyun alcam diyemez. Alamazda. Ne kadar kötü gözle bakılsa da korsana ülkemizde zorunluluk haline geldi. Özellikle dolara gecilince.
Dolara geçince öyle oldu maalesef bende 17 yaşındayım 18 den gün aldım yani lise öğrencisiyim ancak oyunların ucuz olduğu zamanlarda çok oyun toparladım ben ets2 10 tl detroit 71 tl gibi gibi

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Kaplamalarda sorun yaşarsın oyun baya geç açılır ki playstation oyunlarının portları bu konuda baya kötü rdr2 yi onlara kıyasla yağ gibi oynadım uncharted girdim şaka değil ama 1.5 saat kaplama yüklenmesini bekledim
Shaders Yüklenmesi Şansıma Last of us da hocam 20 dakika sürdü yahu Uncharted da bir tık sorunluydu last of us gibi değildi en azından

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Shaders Yüklenmesi Şansıma Last of us da hocam 20 dakika sürdü yahu Uncharted da bir tık sorunluydu last of us gibi değildi en azından
oyundaki bütün diyalog ve altyazılarda kayboluyordu sinematiklerde rezalet bi deneyimdi ilk oynadığımda steam kütüphaneme aldım sonrasında indirimle ancak daha şans vermedim

Ssdye kurup 20-30 gb boş bıraksam yetermi? Oyun kaç gb shader yüklemesi falan yapar?

Top Bottom