Sansar Salvo
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,033
- İsim
- Fettah Özalp
- İlgilendiği Kategoriler
- Video oyunları ve Monitörler
Dostlar part 1 zaten kafayı yiyorsun 14 yaşında bir kız zombi kıyametinin ortasında daha ergenliğe bile girmeden sözde doğuştan gelen (!) cinsel yönelimini fark edip arkadaşı ile fingirdeşiyor. Yahu kardeşim bu gerçek hayatta önemi büyük olan titiz ince bir seçim. sen bunu oyuncuya sorsana ben güzelim hikayeyi bunu bilerekten nasıl oynayayım kafayı yiyecem mis gibi oyundan hevesim kaçtı. daha oyun başlar başlamaz bir sevgilimiz var hemde kız (dam yuvarlağına benziyor). Tamam rpg oyunu değil seçim sunmaması lazım sen hikayeyi oynuyorsun onu anladık, ama kimse bana gelipte "gayet normal bir şey onlarda insan doğal bir şey bu yaaa" demesin. ben ana karakteri oynuyorsam eğer, bakın her şey idemiyorum ama BUNU sormak zorundasın sen. Ben destek vermiyorum belki kardeşim sen veriyorsun anladıkta oyunun içine lök diye bunu neden koyarsın aklım almıyor daha. hele şu daha ergenliğe girmeden cinsel yönelimi buluşu ayrı kafayı yedirtiyor. ilk defa naughty dog oyunu oynuyorum ilk ve son olacak artık.