Neler Yeni

The last of us mantık saçmalığı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Dostlar part 1 zaten kafayı yiyorsun 14 yaşında bir kız zombi kıyametinin ortasında daha ergenliğe bile girmeden sözde doğuştan gelen (!) cinsel yönelimini fark edip arkadaşı ile fingirdeşiyor. Yahu kardeşim bu gerçek hayatta önemi büyük olan titiz ince bir seçim. sen bunu oyuncuya sorsana ben güzelim hikayeyi bunu bilerekten nasıl oynayayım kafayı yiyecem mis gibi oyundan hevesim kaçtı. daha oyun başlar başlamaz bir sevgilimiz var hemde kız (dam yuvarlağına benziyor). Tamam rpg oyunu değil seçim sunmaması lazım sen hikayeyi oynuyorsun onu anladık, ama kimse bana gelipte "gayet normal bir şey onlarda insan doğal bir şey bu yaaa" demesin. ben ana karakteri oynuyorsam eğer, bakın her şey idemiyorum ama BUNU sormak zorundasın sen. Ben destek vermiyorum belki kardeşim sen veriyorsun anladıkta oyunun içine lök diye bunu neden koyarsın aklım almıyor daha. hele şu daha ergenliğe girmeden cinsel yönelimi buluşu ayrı kafayı yedirtiyor. ilk defa naughty dog oyunu oynuyorum ilk ve son olacak artık.

Batu Arı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batu Arı
Dostlar part 1 zaten kafayı yiyorsun 14 yaşında bir kız zombi kıyametinin ortasında daha ergenliğe bile girmeden sözde doğuştan gelen (!) cinsel yönelimini fark edip arkadaşı ile fingirdeşiyor. Yahu kardeşim bu gerçek hayatta önemi büyük olan titiz ince bir seçim. sen bunu oyuncuya sorsana ben güzelim hikayeyi bunu bilerekten nasıl oynayayım kafayı yiyecem mis gibi oyundan hevesim kaçtı. daha oyun başlar başlamaz bir sevgilimiz var hemde kız (dam yuvarlağına benziyor). Tamam rpg oyunu değil seçim sunmaması lazım sen hikayeyi oynuyorsun onu anladık, ama kimse bana gelipte "gayet normal bir şey onlarda insan doğal bir şey bu yaaa" demesin. ben ana karakteri oynuyorsam eğer, bakın her şey idemiyorum ama BUNU sormak zorundasın sen. Ben destek vermiyorum belki kardeşim sen veriyorsun anladıkta oyunun içine lök diye bunu neden koyarsın aklım almıyor daha. hele şu daha ergenliğe girmeden cinsel yönelimi buluşu ayrı kafayı yedirtiyor. ilk defa naughty dog oyunu oynuyorum ilk ve son olacak artık.
Bende çok mantıklı bulmamıştım aslında başta sonradan neyse dedim olabilir yani

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Aga kızın kızlardan hoşlanması normalya guvendigi tek adam joel ona yalan atıyor kizinda erkeklere guveni yitiyor gibi düşünüyorum ama kesinlikle benimde hosuma gitmiyor bu olay ozellikle 3 4 yil once youtubeden izlerken cok garibime gelmisti

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Aga kızın kızlardan hoşlanması normalya guvendigi tek adam joel ona yalan atıyor kizinda erkeklere guveni yitiyor gibi düşünüyorum ama kesinlikle benimde hosuma gitmiyor bu olay ozellikle 3 4 yil once youtubeden izlerken cok garibime gelmisti
hocam açık konuşayım, ağır baş bir hayvanın boşaltım yapması gibi lök diye edilmiş oyunun içine
Mesaj otomatik birleştirildi:

o yalan meselesi nedir bilmiyorum 1. saatinde çıktım oyunun girmem dahada

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
hocam açık konuşayım, ağır baş bir hayvanın boşaltım yapması gibi lök diye edilmiş oyunun içine

o yalan meselesi nedir bilmiyorum 1. saatinde çıktım oyunun girmem dahada
HAYDA OZUR DİLERİM AGA ben part 1 de oluyor diye biliyordum merak etme ufak bisey zatenya

HAYDA OZUR DİLERİM AGA ben part 1 de oluyor diye biliyordum merak etme ufak bisey zatenya
Diger turlu eger buna sinirlendiysen oyuna hoc devam etme pcyi kirarsin

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Serkan
Valla bende dizisini izlerken aynisini yasadım 3 ya da 4. Bölümü full gay aşkı izledik.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler

Diger turlu eger buna sinirlendiysen oyuna hoc devam etme pcyi kirarsin
lanet olsun hocam o kadar heves ettim bilgisayarı alırken hep tlou part1 2 çıkarsa 3 ultrada hepsini oynayacaktım ne güzel bütün heves gitti ya

Valla bende dizisini izlerken aynisini yasadım 3 ya da 4. Bölümü full gay aşkı izledik.
oyunu bi açtım çakan çakana giren girene

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Çağan Acı
yoo sana sormak zorunda değil, niye zorunda olsun ki?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
lanet olsun hocam o kadar heves ettim bilgisayarı alırken hep tlou part1 2 çıkarsa 3 ultrada hepsini oynayacaktım ne güzel bütün heves gitti ya

oyunu bi açtım çakan çakana giren girene
Ama yinede oynadigim en iyi ilk 3 oyuna girer hocam kesinlikle deneyin

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Alperen Yılmaz
lezbo gay olayı olmasa bide b*ku çıkacak derecede gereksiz yere uzatılmasa benden 5 yıldız alırdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,744
Üyeler
171,800
Son üye
Altay64
Top Bottom