CupOk
80+ Silver
Diğer yazımda da dedim Neil druckmann ın karakter tiplemesi de bir tuhaf. Ellie nin sevgilsini olabilecek en çirkin kişiyi seçmişler. Joel devriyedeyken gitmiş ot çekiyorlar falan bari güzel olsa neyse. Abby desen erkek mi belli değil hayvan gibi vücudu var. Abby nin koruduğu bir kız çocuğu vardı o da erkek olmak istiyordu diye hatırlıyorum. Yok adamın normal düz bir kadın karakter koyduğunu daha görmedim. Her yönettiği işe illa ucube tiplemeler koyuyor herif. Her şeyi geçtim ben dünyanın sonunun geldiği, her tarafın zombilerle çevrili olduğu, ilk önceliğin hayatta kalmak olan bir oyunda neden erkek vücutlu kadınları konuşuyorum. Yarattığı evren bu tarz olayların yaşandığı bir yerde çok göze batıyor. Oynarken ulan derdini diyesi geliyor insanın.Ben mi farklı oyun oynadım anlamadım sanki hentai oyunu oynamışsınız gibi yorum yapıyorsunuz oyunda ellie ve dina oyunda sadece 1 kere sevişiyor onun dışında bir kaç defa öpüşüyorlar toplam sevişme sahnesine vurucaksakta abbyninki dahil 2 oluyor yani onlarında ara sahnelerinin toplasan 5 dakika sürmez 30 saat gameplay olan bir oyunda 5 dakika için abartıyorsunuz bence