Neler Yeni

The last of us mantık saçmalığı

CupOk

80+ Silver
Ben mi farklı oyun oynadım anlamadım sanki hentai oyunu oynamışsınız gibi yorum yapıyorsunuz oyunda ellie ve dina oyunda sadece 1 kere sevişiyor onun dışında bir kaç defa öpüşüyorlar toplam sevişme sahnesine vurucaksakta abbyninki dahil 2 oluyor yani onlarında ara sahnelerinin toplasan 5 dakika sürmez 30 saat gameplay olan bir oyunda 5 dakika için abartıyorsunuz bence
Diğer yazımda da dedim Neil druckmann ın karakter tiplemesi de bir tuhaf. Ellie nin sevgilsini olabilecek en çirkin kişiyi seçmişler. Joel devriyedeyken gitmiş ot çekiyorlar falan bari güzel olsa neyse. Abby desen erkek mi belli değil hayvan gibi vücudu var. Abby nin koruduğu bir kız çocuğu vardı o da erkek olmak istiyordu diye hatırlıyorum. Yok adamın normal düz bir kadın karakter koyduğunu daha görmedim. Her yönettiği işe illa ucube tiplemeler koyuyor herif. Her şeyi geçtim ben dünyanın sonunun geldiği, her tarafın zombilerle çevrili olduğu, ilk önceliğin hayatta kalmak olan bir oyunda neden erkek vücutlu kadınları konuşuyorum. Yarattığı evren bu tarz olayların yaşandığı bir yerde çok göze batıyor. Oynarken ulan derdini diyesi geliyor insanın.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ömer alp
Rahat gezebilmelerinin nedeni normalleşmesi ve karşıt yasaların olmaması bugün rusyaya gitsen bu durumu yaşayamazsın yasak diye ama eşcinsellik uzun süredir olan bişey tarihte ne kadar eskiye gidersen git illa ki rastlarsın yeni bir şey değil sadece normalleşti çünkü insanların cinsel yönelimleri kimseyi alakadar etmez bundan ötürü insanlar bastırılmış duygularını gizlemektense normal yaşıyorlar bunu tam tersi düşün homoseksüelliğin egemen sürdüğü bir dünya düşün sen heterosun zorla erkekle öpüştürecekler normal diye herkes için sence nasıl hissettirirdi bu da öyle bişey senin düşündüğün gibi ekranda gördüm lez olayım diye bir mevzu yok çünkü bunlar hormanel ve duygusal şeyler herkes karşıt değilim diyor lgbt ye ama iş bu gibi durumlara gelince herkes karşıt ben anlamıyorum sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka oyunu oyna uzun süre cinsellik görmeyeceksin tamamen intikam hikayesine dönüşecek oyun emin ol başta normal hayat sürmelerinden senin gözüne bu durumlar batmış
dediklerini iyi düşünmek lazım baştan okudum herşeyi biraz düşmalık taslar gibi bir saf tutmuşum. genede rahatsız ediyor ama oynamayı deneyeceğim.

Diğer yazımda da dedim Neil druckmann ın karakter tiplemesi de bir tuhaf. Ellie nin sevgilsini olabilecek en çirkin kişiyi seçmişler. Joel devriyedeyken gitmiş ot çekiyorlar falan bari güzel olsa neyse. Abby desen erkek mi belli değil hayvan gibi vücudu var. Abby nin koruduğu bir kız çocuğu vardı o da erkek olmak istiyordu diye hatırlıyorum. Yok adamın normal düz bir kadın karakter koyduğunu daha görmedim. Her yönettiği işe illa ucube tiplemeler koyuyor herif. Her şeyi geçtim ben dünyanın sonunun geldiği, her tarafın zombilerle çevrili olduğu, ilk önceliğin hayatta kalmak olan bir oyunda neden erkek vücutlu kadınları konuşuyorum. Yarattığı evren bu tarz olayların yaşandığı bir yerde çok göze batıyor. Oynarken ulan derdini diyesi geliyor insanın.
hocam onu demek istiyorum bende bu evrende göze batıyor bu çok doğru dediniz.

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
yolcu arslan
1743840904559.png

Bu platformun "sadece Dizi&Film" platformu olduğunu iddia edebilecek biri var mıdır?

1743841086022.png

1743841129243.png

1743841155767.png

1743841196869.png

Kundaktaki bebeğe kadar musallat oldular. Epstein davası gibi birçok sapık ünlü sonuna kadar destek veriyor bu oluşuma. Down sendromlu çocuğu kız gibi giydirip barda dans ettirmek açıkca çocuk tacizi değil midir?

Cinsiyet değiştirme facia.jpg

1950lerde çıkan Grid hastalığı 1980lerden sonra Aids oldu. Yani geylik hastalığı. Erkek erkeğe olan yanaşmadan oluyor.
Kadınlarda normal şartlarda bu hastalık olmaz pek mümkün değil ama taraflardan biri gey olan erkekle olduysa kadına da bulaşır.
Bazı kadınlarda aids görülmesi ya beraber olduğu eşi bir tezekler yedi yada her ne kadar "kan alırken form içinde erkek erkeğe ilişkiye girdiniz mi" sorusu sorulsada bazısı yine kan veriyor kan alma durumundada bulaşabilir. Yada direk hastanede verilen anlık kan durumlarında.

1743843000264.png

Dolayısıyla erkek erkeğe tezeklenmek iyi bir şey olsa kan alımlarında homoysan kanını git kendine sakla denmez. Bilimsel oalrak biyolojik olarak bakmalıyız bu duruma. Duygusal olarak bakarsak küçükken dünyanın yarısını taso ile yenelim beyblade ile dünyayı feth edelim derdik.
Duygusallık şuan hakim kimse biyolojik ve ruhsal oalrak duruma bakmıyor.

Çocuklara eşcinsellik çağrısı !!!

Özgürlü nedir?

1743842161031.png

1743842185762.png

Ya bebeğe trans demek vahşilik demek değil midir. Normalde dünyanın ayağa kalkması delirmesi lazımdı değil mi?
Hani elinde sopalarla demirlerle bir yere saldırırlar ya o şekilde bu oluşuma dur demesi lazımdı. Kimsede "çıt yok"
Saldırın demiyorum ahlaken doğru değil hukuksal olarak yapılması lazım.

Trans olduğu için hüngür hüngür ağlayan pişman olan insanlar var ama kim dikkate alıyor onları. Sadece sorumlu aileler.
Ya sorumsuz aileler çocuğunun eline tableti verip kaçanlar nerede?

Mümin-64.jpg

nahl-97.jpg

1743842521412.png

Allah dünyanın en güzel en tatlı en şirin en değerli varlığını yaratmış zaten bunu göremeyen erkek ne değerden ne güzellikten anlar.
Anca odun gibi yaşayabilir. Gidip homo erkeklerle arkadaş olan kadınlar unutmasın sizin değerinizi bilmediği için homo oldu.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ömer alp
Alıntıyı görüntüle

Bu platformun "sadece Dizi&Film" platformu olduğunu iddia edebilecek biri var mıdır?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kundaktaki bebeğe kadar musallat oldular. Epstein davası gibi birçok sapık ünlü sonuna kadar destek veriyor bu oluşuma. Down sendromlu çocuğu kız gibi giydirip barda dans ettirmek açıkca çocuk tacizi değil midir?

Alıntıyı görüntüle

1950lerde çıkan Grid hastalığı 1980lerden sonra Aids oldu. Yani geylik hastalığı. Erkek erkeğe olan yanaşmadan oluyor.
Kadınlarda normal şartlarda bu hastalık olmaz pek mümkün değil ama taraflardan biri gey olan erkekle olduysa kadına da bulaşır.
Bazı kadınlarda aids görülmesi ya beraber olduğu eşi bir tezekler yedi yada her ne kadar "kan alırken form içinde erkek erkeğe ilişkiye girdiniz mi" sorusu sorulsada bazısı yine kan veriyor kan alma durumundada bulaşabilir. Yada direk hastanede verilen anlık kan durumlarında.

Alıntıyı görüntüle

Dolayısıyla erkek erkeğe tezeklenmek iyi bir şey olsa kan alımlarında homoysan kanını git kendine sakla denmez. Bilimsel oalrak biyolojik olarak bakmalıyız bu duruma. Duygusal olarak bakarsak küçükken dünyanın yarısını taso ile yenelim beyblade ile dünyayı feth edelim derdik.

Özgürlü nedir?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ya bebeğe trans demek vahşilik demek değil midir. Normalde dünyanın ayağa kalkması delirmesi lazımdı değil mi?
Hani elinde sopalarla demirlerle bir yere saldırırlar ya o şekilde bu oluşuma dur demesi lazımdı. Kimsede "çıt yok"

Trans olduğu için hüngür hüngür ağlayan pişman olan insanlar var ama kim dikkate alıyor onları. Sadece sorumlu aileler.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Allah dünyanın en güzel en tatlı en şirin en değerli varlığını yaratmış zaten bunu göremeyen erkek ne değerden ne güzellikten anlar.
Anca odun gibi yaşayabilir. Gidip homo erkeklerle arkadaş olan kadınlar unutmasın sizin değerinizi bilmediği için homo oldu.
Hocam noktasına kadar doğru konuştunuz diyecek söz yok 👌

BabaVoss7

80+ Silver
Bu seriyi ne oynadım ne izledim. Oyun videolarını yani sadece diziyi izledim. Fiyatı saçma geldiği için almadım almamda dünyasıda hikayesidr beni cezbetmiyor. Eminim severek oynarım o ayrı. Böyle bi olay olduğunuda bilmiyordum.
Ama genel olarak katılıyorum izlediğim neredeyse herşeyde eşcinselliğe dayatmaları uzun zamandır canımı sıkıyor. Kim kimle fantezi yaparsa yapsın tamamda banane. Gidin onlara göre film oyun yapın. Dediği gibi zombi baskını dünyası oynamak istemişim eşcinsellikten banane.
Normal ilişkisel sahneler olsa bile saçma bence. Seks görmek istesem gider açar izlerim. Şu aralar tekrar cyberpunk oynuyorum misal seçim bana kalmış. En güzeli. İstersem yaparım istersem görmem bile.
Eşcinselliği normalleştirmeyr çalışıyorlar ama bence artık hepsini görmemeyi seçmeyide normalleştirmeliler.
Artık garip gelmiyor. Ama cidden sıkıcı oldu

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ömer alp
Bu seriyi ne oynadım ne izledim. Oyun videolarını yani sadece diziyi izledim. Fiyatı saçma geldiği için almadım almamda dünyasıda hikayesidr beni cezbetmiyor. Eminim severek oynarım o ayrı. Böyle bi olay olduğunuda bilmiyordum.
Ama genel olarak katılıyorum izlediğim neredeyse herşeyde eşcinselliğe dayatmaları uzun zamandır canımı sıkıyor. Kim kimle fantezi yaparsa yapsın tamamda banane. Gidin onlara göre film oyun yapın. Dediği gibi zombi baskını dünyası oynamak istemişim eşcinsellikten banane.
Normal ilişkisel sahneler olsa bile saçma bence. Seks görmek istesem gider açar izlerim. Şu aralar tekrar cyberpunk oynuyorum misal seçim bana kalmış. En güzeli. İstersem yaparım istersem görmem bile.
Eşcinselliği normalleştirmeyr çalışıyorlar ama bence artık hepsini görmemeyi seçmeyide normalleştirmeliler.
Nail Druckmann"ın kendisi normal aslında dişi bir bireyle evli ama her oyunda abuk sabuk tiplemeler saçma saçma senaryolar..

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Bunlar feminist ve siyonist işler.
Bakın yeni dünya düzenini getirip lgbtyi normalleştirme yapmaya çalıştılar. Hem de dünyanın en iyi oyunlarından biri ile gençlerin kafalarına sokmaya çalışıyorlar.
Ayrıca 6284 denen iftira kanunu var. Kadının beyanı esastır saçmalığı ile erkekleri yuvasından ayırıyor. Haksızca uzaklaştırma aldırıyor. Bu da bir feminist ve siyonist uygulama. Türk aile yapısına bir dinamit. Boşanmalar arttı zaten.
Kadınlara verilen sözde haklar erkeği tekilleştirdi.
Yalnızlaştırdı.
Konu tam bu değil ama genç arkadaşları bilgilendireyim bazı konularda. Başıma geldi boşanıyorum.

İlk olarak evleneceğiniz kişiyi devletten iyice araştırın. Sağlık durumundan ekonomik durumuna kadar. Adli bilgilerini bile öğrenin.
Ailesini öğrenin.
Kadınlar nafaka, tazminat ve mal için sizinle evleniyor artık. Ömür boyu nafaka vermek istemiyor iseniz evlenmeyin. Çocuğunuzu 30 günde 2 defa görüp ziyaretçi olmak istemiyorsanız evlenmeyin.
Evlenirken Mehir altınını imza ile verin.
Taşınır ve Taşınmaz malları evlilikten önce alın.
Sonra alsanız dahi evi annenizin veya babanızın üzerine yapın.
İnşallah faydalı olmuştur bu yazım.
Mutlaka önlem alın diyorum. BAŞINIZA gelince anlarsınız.

Son düzenleme:

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan
şimdi ellie güzel kız dinada dediğin gibi çok güzel olmayan bir kız ama güzellik göreceli bişey buna bişey diyemeyiz oyunculuğada bakıyor biraz seçimler ellerindeki oyuncu seçimleri nasıldı bilemeyiz adam tipten çok oyunculuğa yön vermişte olabilir keza bunu dizide de gördük yani dizide ki ellie karakterini oynayan aktörü mesela bende hiç yakıştırmıyorum abby mevzusuna gelicek olursak ellie ye göre daha askeri bir ortamda büyütüldüğünden ve 2. oyunu bitirmediyseniz burayı okumayın spoiler vericem Abby'nin babasının ölümünden sonra intikamına takmış olmasından ötürü kendini bu yönde ilerletmesini ve amaç edinesini göze alarak bunu saçma bulmuyorum sonuçta yıllar boyunca bir intikam için kendini geliştirmiş ve WLF ordusunun içerisinde bulunmuş biri ama ellie anlık bir karar ile intikam aldığından bu olay üzerine kendini geliştirme süreci yaşamamış eğer abbyde anlık kararla gelseydi bu yolda büyük ihtimal ellie gibi görürdük vücut yapısı olarak normal kız görmedim demişsin abbynin çoğu arkadaşları normal hetero tiplerdi keza ilk oyunda tessde normaldi kaslı kadını konuşman biraz bence içten içe bu durumu sevmemen ile alakalı ben oyunu oynarken daha çok senaryo odaklıydım bu gibi durumlar benim gözüme batmadı açıkcası

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
yolcu arslan
Hocam noktasına kadar doğru konuştunuz diyecek söz yok 👌
Cansın Allah senin gibi insanlarıda çoğaltsın ses çıkarmak bile önemli. Çünkü bir koğusta kimse ses çıkarmazsa oranın en cılızı namlı kabadayı oluverir.

1743845222401.png

Ayrıca dindarmış gibi yapan youtuberlar ünlüler ve özellikle filmlerde hem dindar hem homo olanlar var. Mesela bizde diva diye bilinen bir trans ünlülün Ezan okuması gibi. O dediğim dizidede Sev... ile başlayan oradaki erkeklerde sözde dindarlar.
O divalar z.moronlar Türkiyenin başına bela olan tiplerdir yok dindar yok Türkçesi güzel.

Ama ne Kur'an ne incil nede Tevratta böyle bir dindarlık YOK. Ayetlerde bahsedilen "Eşleriniz" kelimesinden erkek erkeğe anlayan bir grup varsa kendisine yazık olur. Eğer vazgeçmez ıslah olmazsa gideceği yer belli dipsiz kuyu..

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ömer alp
Cansın Allah senin gibi insanlarıda çoğaltsın ses çıkarmak bile önemli. Çünkü bir koğusta kimse ses çıkarmazsa oranın en cılızı namlı kabadayı oluverir.
Normalleştirmeye çalışan gruptan değilim hocam çok şükür aklımız başımız yerinde cansınız

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Özgürlü nedir?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

oyundan anti lgbt propogandasına nereden geldiniz hocam oyun içi lgbtden bahsediyoruz konudan sapmasak bu gibi eylemleri başka konuda yaparsanız daha iyi

last of us ile cyberpunk aynı türde oyunlar değil ki biri rpg diğeri action adventure oyun ondan seçim şansın yok izlemek istemiyorsanda adam cutscene geçmek için tuş koyuyor sonuçta ben eşcinselliğin ders olarak verilmesini savunmuyorum bu gibi tercihlerin 18 yaşından sonra bireylerin kendisinin vermesinden yanayım ama anormal karşılayarakta insanların yaşamlarının kısıtlanmasına karşıyım insanlar istediği şeyleri yapabilmekte özgür olmalılar

BabaVoss7

80+ Silver
oyundan anti lgbt propogandasına nereden geldiniz hocam oyun içi lgbtden bahsediyoruz konudan sapmasak bu gibi eylemleri başka konuda yaparsanız daha iyi

last of us ile cyberpunk aynı türde oyunlar değil ki biri rpg diğeri action adventure oyun ondan seçim şansın yok izlemek istemiyorsanda adam cutscene geçmek için tuş koyuyor sonuçta ben eşcinselliğin ders olarak verilmesini savunmuyorum bu gibi tercihlerin 18 yaşından sonra bireylerin kendisinin vermesinden yanayım ama anormal karşılayarakta insanların yaşamlarının kısıtlanmasına karşıyım insanlar istediği şeyleri yapabilmekte özgür olmalılar
Son dediğinize katılıyorum işte sırf bu yüzden genele yaymalı çünkü genel kitleli bir oyun yapıyor cp77 sadece bir örnek. Seçim hakkı var seçiliyor seçim hakkı yoksa hiç olmamalı o zaman bende böyle düşünüyorum ama sizede saygı duyarım tabi

Owlore

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Özgürlü nedir?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bunun için ayrı konu açılırdı hocam baya yazmışsın

Normalleştirmeye çalışan gruptan değilim hocam çok şükür aklımız başımız yerinde cansınız
Konuyu biraz okudum hocam boş muhabbetler çıkınca üşendim saldım ama fikrimi belirteyim. Ben de karşı değilim isteyen istediğiyle yapsın ama cidden zombi istilası ortasında 13 yaşında çocuğun yönelim muhabbetleri geliyorsa oyun netflixten çıkmış olabilir diye düşünüyorum, realist gelmedi mantığı aşırı saçma. Ben gider bimden bisküvi falan çalardım, neyse her yerde şöyle böyle güzel oyun deniyordu iyi ki konuna denk geldim hocam boşa para dökmedik bu oyuna da şükür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,722
Üyeler
172,536
Son üye
treomreex
Top Bottom