Neler Yeni

The Last Of Us Part 1 Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Arkadaşlar en merak ettiğim oyunlardan biri. Hiç ps almadım, oynayamadım haliyle. Benimde listemde olan alacağım bir oyundu, imzamdaki sistemle düzgün şekilde oynayabilir miyim?

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Yıldırım
Arkadaşlar en merak ettiğim oyunlardan biri. Hiç ps almadım, oynayamadım haliyle. Benimde listemde olan alacağım bir oyundu, imzamdaki sistemle düzgün şekilde oynayabilir miyim?
Oynarsın, bazen minik fps droplar olabilir optimizasyon sebebiyle. Fiyatı senin için sorun teşkil etmiyorsa ve spoiler yemediysen oynamaktan zevk alacağını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Oynarsın, bazen minik fps droplar olabilir optimizasyon sebebiyle. Fiyatı senin için sorun teşkil etmiyorsa ve spoiler yemediysen oynamaktan zevk alacağını düşünüyorum.
Vallaha hocam dediğim gibi. Çok övülen, beğenilen bir oyun olduğunu biliyorum. Zaman zaman merakımdan youtube dan videolarını izleyip 3 dakika sonra bir gün oynarım spoiler yemeyim diye kapattığım bir oyun. Şu dolar mevzusuna geçmeden önce steam kütüphaneme ekler oynarım mutlaka, zamanı gelmiş demek. Teşekkür ederim.

Sentoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Berat Erkuş
Bende RTX 2060 ve İ5 10400f 16 GB Ram ile oynayacağım sizce almalı mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallaha hocam dediğim gibi. Çok övülen, beğenilen bir oyun olduğunu biliyorum. Zaman zaman merakımdan youtube dan videolarını izleyip 3 dakika sonra bir gün oynarım spoiler yemeyim diye kapattığım bir oyun. Şu dolar mevzusuna geçmeden önce steam kütüphaneme ekler oynarım mutlaka, zamanı gelmiş demek. Teşekkür ederim.
Ben PS4’te oynamıştım çok beğendiğim bir oyundu şimdi bilgisayarda almayı düşünüyorum.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son yorumlarda optimizasyon sorunun çözüldüğü yazıyor. Oyunu almaktaki tek engel buydu zaten.

KaveLeoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Burak YAŞAR
Daha önce hiç oynamadım ancak dizisini izledim ve çok beğendim, hikayesini biliyorum yani. Yine de oynanmalı mı?
Hikayesi zaten şoka uğratcak derecede değil, Ama oynanış sunum falan bayağı beni etkilemişti. 3060 ile orta ayarlarda bitirdim. Üst kalite olduğu belli. Ama port probleminden kaynaklı heralde 60-80 fps oynadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende RTX 2060 ve İ5 10400f 16 GB Ram ile oynayacağım sizce almalı mıyım
Low grafiklerde oynarsın diye tahmin ediyorum. youtubede 2060 10400f last of us diye yazsan çıkar sonuçlar

edit :

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
seriyi bitirip boşluğa düştüm kesinlikle oynanamsı gereken bir oyun

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,453
İsim
Oğuz
3050 laptopla bile doğru düzgün oynadım. Al geç.

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
bende oyunu etailden aldım deluxe edition 600 tl gibi biseye aldım diye hatırlıyorum.sistemim 6700xt ryzen 5 5600, çok az bi kaç defa depo yedim onun dışında bence eskiye göre düzeltilmiş. oyun harika sarıyor daha sonuna gelemedim keyifle oynuyorum

Top Bottom