The Last Of Us Part 1 Alınır Mı?

Arkadaşlar en merak ettiğim oyunlardan biri. Hiç ps almadım, oynayamadım haliyle. Benimde listemde olan alacağım bir oyundu, imzamdaki sistemle düzgün şekilde oynayabilir miyim?

Arkadaşlar en merak ettiğim oyunlardan biri. Hiç ps almadım, oynayamadım haliyle. Benimde listemde olan alacağım bir oyundu, imzamdaki sistemle düzgün şekilde oynayabilir miyim?
Oynarsın, bazen minik fps droplar olabilir optimizasyon sebebiyle. Fiyatı senin için sorun teşkil etmiyorsa ve spoiler yemediysen oynamaktan zevk alacağını düşünüyorum.

Oynarsın, bazen minik fps droplar olabilir optimizasyon sebebiyle. Fiyatı senin için sorun teşkil etmiyorsa ve spoiler yemediysen oynamaktan zevk alacağını düşünüyorum.
Vallaha hocam dediğim gibi. Çok övülen, beğenilen bir oyun olduğunu biliyorum. Zaman zaman merakımdan youtube dan videolarını izleyip 3 dakika sonra bir gün oynarım spoiler yemeyim diye kapattığım bir oyun. Şu dolar mevzusuna geçmeden önce steam kütüphaneme ekler oynarım mutlaka, zamanı gelmiş demek. Teşekkür ederim.

Bende RTX 2060 ve İ5 10400f 16 GB Ram ile oynayacağım sizce almalı mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallaha hocam dediğim gibi. Çok övülen, beğenilen bir oyun olduğunu biliyorum. Zaman zaman merakımdan youtube dan videolarını izleyip 3 dakika sonra bir gün oynarım spoiler yemeyim diye kapattığım bir oyun. Şu dolar mevzusuna geçmeden önce steam kütüphaneme ekler oynarım mutlaka, zamanı gelmiş demek. Teşekkür ederim.
Ben PS4’te oynamıştım çok beğendiğim bir oyundu şimdi bilgisayarda almayı düşünüyorum.

Son yorumlarda optimizasyon sorunun çözüldüğü yazıyor. Oyunu almaktaki tek engel buydu zaten.

Daha önce hiç oynamadım ancak dizisini izledim ve çok beğendim, hikayesini biliyorum yani. Yine de oynanmalı mı?
Hikayesi zaten şoka uğratcak derecede değil, Ama oynanış sunum falan bayağı beni etkilemişti. 3060 ile orta ayarlarda bitirdim. Üst kalite olduğu belli. Ama port probleminden kaynaklı heralde 60-80 fps oynadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende RTX 2060 ve İ5 10400f 16 GB Ram ile oynayacağım sizce almalı mıyım
Low grafiklerde oynarsın diye tahmin ediyorum. youtubede 2060 10400f last of us diye yazsan çıkar sonuçlar

edit :

seriyi bitirip boşluğa düştüm kesinlikle oynanamsı gereken bir oyun

3050 laptopla bile doğru düzgün oynadım. Al geç.

bende oyunu etailden aldım deluxe edition 600 tl gibi biseye aldım diye hatırlıyorum.sistemim 6700xt ryzen 5 5600, çok az bi kaç defa depo yedim onun dışında bence eskiye göre düzeltilmiş. oyun harika sarıyor daha sonuna gelemedim keyifle oynuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,595
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri