Neler Yeni

The last of us part 2 ilişkiler hakkında soru

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mehmetcan
BDUDBEJAKABEİSJS

Global'de Millet Twitter'da Last of us dizisindeki kız'ın Oyundaki ile hiç alakası yok ve Çok çirkin vs. Diye Tartışıyor 1 hafta'dır
Siz Burda Oyun Sahnelerini Tartışıyorsunuz 🤣 🤣

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,009
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
BDUDBEJAKABEİSJS

Global'de Millet Twitter'da Last of us dizisindeki kız'ın Oyundaki ile hiç alakası yok ve Çok çirkin vs. Diye Tartışıyor 1 hafta'dır
o tartışma 1 hafta değil ilk sezondan beri dönüyor :D
1744982273647.png

CupOk

80+ Bronze
Tiksiniyoruz artık bu rezalet markadan. Yazarın mesaj vermek için kullandığı bir maşa oldu artık. Dizisini, filmini, oyununu gördüğümüz yerde kusuyoruz

The Batman

80+ Gold
BDUDBEJAKABEİSJS

kıza çirkin diyemem kimse doguştan olmak zorunda degil kızın önüne çok iyi bir fırsat gelmiş ama daha uyumlu bir oyuncuyu tercih ederdim ben ilk sezonu bile izlemedim aslında benzer konu

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Arif
The wicher oynarken oyun seçenek sunuyordu hiç bu tür şeylere girmeden dialog ile çıkıyorduk bu oyundada beklerdim
Bekleyemezsin çünkü bu bir rol yapma oyunu değil hocam.

The Semih

80+ Gold
oynamaya yeni başladım eşcinsel içerikler varmış witcher gibi bu kızı hiç bu tür şeylere sokmadan atlayabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu
ESC basıp atlanıyor, bu oyunda Ellie karakterini çıkartsalar oyun daha güzel olurmuş, keşke Tommy ve Abby arasında olsaydı hikaye.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mehmetcan
kıza çirkin diyemem kimse doguştan olmak zorunda degil kızın önüne çok iyi bir fırsat gelmiş ama daha uyumlu bir oyuncuyu tercih ederdim ben ilk sezonu bile izlemedim aslında benzer konu
Ya Zaten Hocam kimse çirkin olmayı seçmez ,bu arada Kız çirkin değil sadece Başrol'de hep Çok güzel Kızları gördüğümüz için Sadece Bu kız'a Yakıştırmamışlar

He yeni bir hikayesi olan film/dizi vs. Olsa Sorun yok Ama Dizi'nin zaten belli bir hikayesi var zaten last of us Oyunu sayesinde bu kadar izlendi yoksa muhtmelen insanların Eh iyiymiş diyecekleri bir zombi dizisi olacaktı her neyse insanların sevmediği kısım şu oyundaki Kız İle O kız'ın benzemesi gerek ki gerçekten oyunun dizisini izliyormuşuz gibi olmalı yani kızın oyundaki ile uzaktan yakından alakası yok ama sorun O

Yoksa Fallout bak mesela
1745082139852.jpeg

Çene hariç benziyor

Ama bide şu ikisine bak
1745082600232.jpeg

Aralarında 1 tane benzerlik bul desem bulamazsınız

Kısaca durum bu

Shix2x

80+ Bronze
Ya Zaten Hocam kimse çirkin olmayı seçmez ,bu arada Kız çirkin değil sadece Başrol'de hep Çok güzel Kızları gördüğümüz için Sadece Bu kız'a Yakıştırmamışlar

He yeni bir hikayesi olan film/dizi vs. Olsa Sorun yok Ama Dizi'nin zaten belli bir hikayesi var zaten last of us Oyunu sayesinde bu kadar izlendi yoksa muhtmelen insanların Eh iyiymiş diyecekleri bir zombi dizisi olacaktı her neyse insanların sevmediği kısım şu oyundaki Kız İle O kız'ın benzemesi gerek ki gerçekten oyunun dizisini izliyormuşuz gibi olmalı yani kızın oyundaki ile uzaktan yakından alakası yok ama sorun O

Yoksa Fallout bak mesela
Alıntıyı görüntüle

Çene hariç benziyor

Ama bide şu ikisine bak
Alıntıyı görüntüle

Kısaca durum bu
İkisinin de cinsiyetleri bayan olması yeterli degil midir?(!)

The Batman

80+ Gold

Yoksa Fallout bak mesela
Alıntıyı görüntüle

Çene hariç benziyor

Ama bide şu ikisine bak
Alıntıyı görüntüle

Kısaca durum bu
hayatımda bu kadar zırva bir hikaye görmedim anakarakter eşcinsel karşıdaki kız hamile çocukta zenci bu kadar saçmalıkta olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa Fallout bak mesela
Alıntıyı görüntüle

Çene hariç benziyor

Ama bide şu ikisine bak
Alıntıyı görüntüle

Kısaca durum bu

1745087094069.png

bu kadın biraz gençolsa oynarmış yada bu kadar sırıtmazdı en azından
1745087176175.png

bence arya starkı canlandıran oyuncu iyi olurdu hem yüzü uyuyor hemde genç

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mehmetcan
GErçekten Kız Olduğuna Emin misin Açıp baktın mı reis ? (!)

hayatımda bu kadar zırva bir hikaye görmedim anakarakter eşcinsel karşıdaki kız hamile çocukta zenci bu kadar saçmalıkta olmaz

Alıntıyı görüntüle
bu kadın biraz gençolsa oynarmış yada bu kadar sırıtmazdı en azından
Alıntıyı görüntüle
bence arya starkı canlandıran oyuncu iyi olurdu hem yüzü uyuyor hemde genç
Hocam internette böyle bir kız var ⬇️ attığım Fotodaki kız mükemmel olmasada çok daha iyi Olurdu gibi

1745092812446.jpeg

Top Bottom