The Batman
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kız kör(eli)Oyna reis maymuna benzeyen koltuk alti killi bir kızla yapiyorsun.
abi
mahmut(diger kız)
koray
kız kör(eli)Oyna reis maymuna benzeyen koltuk alti killi bir kızla yapiyorsun.
o tartışma 1 hafta değil ilk sezondan beri dönüyorBDUDBEJAKABEİSJS
Global'de Millet Twitter'da Last of us dizisindeki kız'ın Oyundaki ile hiç alakası yok ve Çok çirkin vs. Diye Tartışıyor 1 hafta'dır
Siz Burda Oyun Sahnelerini Tartışıyorsunuz![]()
![]()
kıza çirkin diyemem kimse doguştan olmak zorunda degil kızın önüne çok iyi bir fırsat gelmiş ama daha uyumlu bir oyuncuyu tercih ederdim ben ilk sezonu bile izlemedim aslında benzer konuBDUDBEJAKABEİSJS
Global'de Millet Twitter'da Last of us dizisindeki kız'ın Oyundaki ile hiç alakası yok ve Çok çirkin vs. Diye Tartışıyor 1 hafta'dır
Siz Burda Oyun Sahnelerini Tartışıyorsunuz![]()
![]()
Bekleyemezsin çünkü bu bir rol yapma oyunu değil hocam.The wicher oynarken oyun seçenek sunuyordu hiç bu tür şeylere girmeden dialog ile çıkıyorduk bu oyundada beklerdim
ESC basıp atlanıyor, bu oyunda Ellie karakterini çıkartsalar oyun daha güzel olurmuş, keşke Tommy ve Abby arasında olsaydı hikaye.oynamaya yeni başladım eşcinsel içerikler varmış witcher gibi bu kızı hiç bu tür şeylere sokmadan atlayabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu
güm güm güm güm gümtam olarak ne oluyor
Ya Zaten Hocam kimse çirkin olmayı seçmez ,bu arada Kız çirkin değil sadece Başrol'de hep Çok güzel Kızları gördüğümüz için Sadece Bu kız'a Yakıştırmamışlarkıza çirkin diyemem kimse doguştan olmak zorunda degil kızın önüne çok iyi bir fırsat gelmiş ama daha uyumlu bir oyuncuyu tercih ederdim ben ilk sezonu bile izlemedim aslında benzer konu
İkisinin de cinsiyetleri bayan olması yeterli degil midir?(!)Ya Zaten Hocam kimse çirkin olmayı seçmez ,bu arada Kız çirkin değil sadece Başrol'de hep Çok güzel Kızları gördüğümüz için Sadece Bu kız'a Yakıştırmamışlar
He yeni bir hikayesi olan film/dizi vs. Olsa Sorun yok Ama Dizi'nin zaten belli bir hikayesi var zaten last of us Oyunu sayesinde bu kadar izlendi yoksa muhtmelen insanların Eh iyiymiş diyecekleri bir zombi dizisi olacaktı her neyse insanların sevmediği kısım şu oyundaki Kız İle O kız'ın benzemesi gerek ki gerçekten oyunun dizisini izliyormuşuz gibi olmalı yani kızın oyundaki ile uzaktan yakından alakası yok ama sorun O
Yoksa Fallout bak mesela
Alıntıyı görüntüle
Çene hariç benziyor
Ama bide şu ikisine bak
Alıntıyı görüntüle
Aralarında 1 tane benzerlik bul desem bulamazsınız
Kısaca durum bu
Ya Zaten Hocam kimse çirkin olmayı seçmez ,bu arada Kız çirkin değil sadece Başrol'de hep Çok güzel Kızları gördüğümüz için Sadece Bu kız'a Yakıştırmamışlar
He yeni bir hikayesi olan film/dizi vs. Olsa Sorun yok Ama Dizi'nin zaten belli bir hikayesi var zaten last of us Oyunu sayesinde bu kadar izlendi yoksa muhtmelen insanların Eh iyiymiş diyecekleri bir zombi dizisi olacaktı her neyse insanların sevmediği kısım şu oyundaki Kız İle O kız'ın benzemesi gerek ki gerçekten oyunun dizisini izliyormuşuz gibi olmalı yani kızın oyundaki ile uzaktan yakından alakası yok ama sorun O
Yoksa Fallout bak mesela
Alıntıyı görüntüle
Çene hariç benziyor
Ama bide şu ikisine bak
Alıntıyı görüntüle
Kısaca durum bu
hayatımda bu kadar zırva bir hikaye görmedim anakarakter eşcinsel karşıdaki kız hamile çocukta zenci bu kadar saçmalıkta olmazİkisinin de cinsiyetleri bayan olması yeterli degil midir?(!)
Ya Zaten Hocam kimse çirkin olmayı seçmez ,bu arada Kız çirkin değil sadece Başrol'de hep Çok güzel Kızları gördüğümüz için Sadece Bu kız'a Yakıştırmamışlar
Yoksa Fallout bak mesela
Alıntıyı görüntüle
Çene hariç benziyor
Ama bide şu ikisine bak
Alıntıyı görüntüle
Kısaca durum bu
GErçekten Kız Olduğuna Emin misin Açıp baktın mı reis ? (!)İkisinin de cinsiyetleri bayan olması yeterli degil midir?(!)
Hocam internette böyle bir kız varhayatımda bu kadar zırva bir hikaye görmedim anakarakter eşcinsel karşıdaki kız hamile çocukta zenci bu kadar saçmalıkta olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bu kadın biraz gençolsa oynarmış yada bu kadar sırıtmazdı en azından
Alıntıyı görüntüle
bence arya starkı canlandıran oyuncu iyi olurdu hem yüzü uyuyor hemde genç