Neler Yeni

Öneri The Last of Us Part II Dublaj mi altyazili mi oynanmali ?

The Last of Us part 2 Dublaj vs Altyazılı

• Oy kullanan toplam üye
    27

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eren Cem
Dün gece last of us 2 ye başladım yaklaşık 4 saat kadar oynadim ancak dublaj mi altyazili mi oynanmasi gerekiyor?Sizin tercihiniz nedir?
Dublajla çok oyun var zaten piyasada olmayınca laf ediyorsunuz varken güzelce oynayın işte ne yapacaksın altyazılıyı.

emirexin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir
Normalde dublajlı dizi film izlemem ama oyunlarda dublaj seçeneği varsa kullanıyorum. Etrafa daha kolay odaklanmamı sağlıyor.
Aynı şekilde dizilerde filmler de animasyonlar dışında dublaj tercih etmem ama dublaj cok fazla söylendi dublaja tekrardan çevirip devam edeceğim sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dublajla çok oyun var zaten piyasada olmayınca laf ediyorsunuz varken güzelce oynayın işte ne yapacaksın altyazılıyı.
Last of us part 1 dışında dublajla oyun oynamadim hocam dublaj seçeneği biraz kafamı karıştıran bir unsurdu dizi ve filmlerde ki orijinal alışkanlığindan olsa gerek kararsızlık

MustafaaY

80+ Bronze
Dublaj oyna tabi.

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
battal üstündağ
Aynı şekilde dizilerde filmler de animasyonlar dışında dublaj tercih etmem ama dublaj cok fazla söylendi dublaja tekrardan çevirip devam edeceğim sanırım

Last of us part 1 dışında dublajla oyun oynamadim hocam dublaj seçeneği biraz kafamı karıştıran bir unsurdu dizi ve filmlerde ki orijinal alışkanlığindan olsa gerek kararsızlık
AGAA Last of us edit çıkcak karşına orada joel ellie konuşcak yabancılık çekcen quotelar karışcak falan altyazıdan devam

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eren Cem

Yani açıkçası bende dizileri altyazılı izliyorum ama filmlerde oyunlarda vs. dublajdan zarar gelmiyor bana sizi bilemem tabii ki.

emirexin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir
AGAA Last of us edit çıkcak karşına orada joel ellie konuşcak yabancılık çekcen quotelar karışcak falan altyazıdan devam
Neden yabancılık çekiyoruz hocam ne demek istediniz tam olarak anlayamadim diyaloglarda farklılık falan mi oluyor orijinaline göre

Son düzenleme:

emirexin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir
editler falan ingilizce olacak ya ondan bahsediyorum
Haa internette sosyal medya da karşıma çıkacaklardan bahsediyorsunuz bu da benim kafamı karıştırıyor seçim yapamiyorum aralarinda net olarak ; )

• Beğen
Reaksiyonlar: Aves
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,769
Üyeler
172,414
Son üye
wk4remjr
Top Bottom