The Last of Us Part II en iyi grafik ayarlari

emirexin

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar.Tlou II oynuyorum ve oyunda sağa sola baktığım zaman cisimlerde yirtilma,golgelenme,uzaklarda bulaniklik gibi sorunlar yaşıyorum ayarlarla yaklaşık 2 3 saate yakın uğraştım en oynanabilir ayarlarla devam ediyorum şuan da fakat oynayan kullanicilarin ayarlarini merak ediyorum siz last of us 2 yi ne ayarlarda oynuyorsunuz? Grafik ayarlarimi ekliyorum oyunu 2k dlss ve 72 ölçekleme ile oynuyorum

Ekler

• IMG_20250408_025300.jpg
    IMG_20250408_025300.jpg
    2.2 MB · Hit: 345
  • IMG_20250408_025320.jpg
    IMG_20250408_025320.jpg
    2.3 MB · Hit: 300
  • IMG_20250408_025337.jpg
    IMG_20250408_025337.jpg
    2.2 MB · Hit: 305
Merhabalar.Tlou II oynuyorum ve oyunda sağa sola baktığım zaman cisimlerde yirtilma,golgelenme,uzaklarda bulaniklik gibi sorunlar yaşıyorum ayarlarla yaklaşık 2 3 saate yakın uğraştım en oynanabilir ayarlarla devam ediyorum şuan da fakat oynayan kullanicilarin ayarlarini merak ediyorum siz last of us 2 yi ne ayarlarda oynuyorsunuz? Grafik ayarlarimi ekliyorum oyunu 2k dlss ve 72 ölçekleme ile oynuyorum
Sisteminiz ne?

ben hiç bir şeye dokunmadan hazır yüksek ayarda fsr ve kare oluşturma kapalı. 2k da oynuyorum sıkıntı yok

ben hiç bir şeye dokunmadan hazır yüksek ayarda fsr ve kare oluşturma kapalı. 2k da oynuyorum sıkıntı yok
Sisteminiz ve fps değerleriniz nedir baktiniz mi hocam benim sorunum kenarlarda yirtilmalar ve hareket ettiğim zaman golgelenme olmasi bu tarz sorun yaşıyor musunuz?

Sisteminiz ve fps değerleriniz nedir baktiniz mi hocam benim sorunum kenarlarda yirtilmalar ve hareket ettiğim zaman golgelenme olmasi bu tarz sorun yaşıyor musunuz?
sistemim imzamda. teli yan yap çıkar. kare oluşturmayı kapat. yırtılma olmaması lazım gsync açıkmı. birde vsync açık olsun

sistemim imzamda. teli yan yap çıkar. kare oluşturmayı kapat. yırtılma olmaması lazım gsync açıkmı. birde vsync açık olsun
G-sync i kontrol etmedim vsync i da açık kullaniyordum fakat kapattim dun gece psikolojik olarak mi bilmiyorum ama daha iyi geldi gözüme sanki ,kare oluşturma direkt bozuk sanirim rakamlar 144 de sabit dahi olsa kasma hissiyatı oluyor oynanışta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin sisteminiz benimkinin biraz uzerinde sadece gsync cok aklima takildi eksik kalan ayarlardan biri olabilir

imzamdaki sistem ön ayarlardan yüksek ayarı dlls + frame gen açık dlls kalite modu min 60 max 180 avg 130 felandır yada 110

imzamdaki sistem ön ayarlardan yüksek ayarı dlls + frame gen açık dlls kalite modu min 60 max 180 avg 130 felandır yada 110
Hocam frame gen kasma izlenimi yaratmiyor mu bende yakın değerler alsam da frame gen oyunu 50 fps de gibi gösteriyor, çözünürlük olarak ne kullaniyorsunuz? ölçeklemeyi kullaniyor musunuz bir de

Hocam frame gen kasma izlenimi yaratmiyor mu bende yakın değerler alsam da frame gen oyunu 50 fps de gibi gösteriyor
yoo gayet iyi etki ediyor bende tabi grafikler kötüleşiyor ama fps iyi hatta ön ayarda en yüksek ayaparsam 70 fps felan alıyorum yani bu sistemle o kadar iyi çalışıyor

yoo gayet iyi etki ediyor bende tabi grafikler kötüleşiyor ama fps iyi hatta ön ayarda en yüksek ayaparsam 70 fps felan alıyorum yani bu sistemle o kadar iyi çalışıyor
Ekran kartinizin modelinin 4000 serisinden kaynakli bu ayar sanirim o yuzden size stabil bir performans sağlıyor olabilir.3000 serisinde optimizasyon sorunu var bu ayarda sanirim ya da direkt oyunum da sikinti var.Çozunurluk olarak ne kullaniyorsunuz ve ölçeklemeyi kullaniyor musunuz?

Geri