Durum yoksa destekliyorum. Switch 2 konuşulurken bizim ülkemiz için gereksiz bir yatırım olabilir. Avrupa'da olsak çerez parasıydı.9k ya bu kadar eski konsol mantıklımı bilemedim pc yede crack yada orjinal şekilde oynayabilirsin
Bilene sormak lazım hocam. Ancak oynayan çokça insan vardı virüslü olduğunu sanmıyorum.Emulatorle oynamak güvenli mi? Virüs bulaşma ihtimali nedir
Emulatorlerden virüs bulaşmaz hatta legaldir .Ama oyunları korsan yüklerseniz iş değişirEmulatorle oynamak güvenli mi? Virüs bulaşma ihtimali nedir
Hiçbir telefon şu an bu oyunu kardıramazTelefondan emulatorde oynayabilen var mı
Ona emin misinHiçbir telefon şu an bu oyunu kardıramaz
Bukonsol pc ekranına bağlanıyor mu ? yoksa küöük ekranda mı oynayacam ?Nintendo Switch Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz nintendo switch fiyatları 55 farklı seçenekle Akakçe'de! 6.663,02 TL'den başlayan fırsatları değerlendir, en iyi nintendo switch indirimlerini kaçırma!www.akakce.comPurchase The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom game, amiibo, and more for the Nintendo Switch™️ system.
Purchase The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom game, amiibo, and more for the Nintendo Switch™ system.www.zelda.comNintendo The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom Switch Oyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nintendo The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom Switch Oyun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
nasıl oynadın ? oyunun orjinal miyidi ?Nintendo Switch gerekli ancak sanırım emulatorlerde de var. Oyunu 15-20 saat civarı oynadım ben de, Nintendo yine yapacağını yapmış.
Şimdi ben ben mesela pc ye emilatör indirdim klavye ve maus la mı oynayacam yoksa kollar ile mi ? birde hadi orjinal aldım emilatöre onu nasıl orjinal olduğunu anlayacak key kodu gibi bir şey mi girmemiz gerekcek ?9k ya bu kadar eski konsol mantıklımı bilemedim pc yede crack yada orjinal şekilde oynayabilirsin
https://forum.donanimhaber.com/zelda-tears-of-the-kingdom-pc-rehberi--155888363 korsan.Bukonsol pc ekranına bağlanıyor mu ? yoksa küöük ekranda mı oynayacam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
veyahut pc ye emilatör indirip kolları bağlayıp oyanayabilir miyim ?
nasıl oynadın ? oyunun orjinal miyidi ?
Şimdi ben ben mesela pc ye emilatör indirdim klavye ve mouse la mı oynayacam yoksa kollar ile mi ? birde hadi orjinal aldım emilatöre onu nasıl orjinal olduğunu anlayacak key kodu gibi bir şey mi girmemiz gerekcek ?
Switchten oynadım televizyon ekranına bağlayarak.Bukonsol pc ekranına bağlanıyor mu ? yoksa küöük ekranda mı oynayacam ?
veyahut pc ye emilatör indirip kolları bağlayıp oyanayabilir miyim ?
nasıl oynadın ? oyunun orjinal miyidi ?
Şimdi ben ben mesela pc ye emilatör indirdim klavye ve mouse la mı oynayacam yoksa kollar ile mi ? birde hadi orjinal aldım emilatöre onu nasıl orjinal olduğunu anlayacak key kodu gibi bir şey mi girmemiz gerekcek ?
ve evet istyersen pc ekranına bağlanıyor. paketinde gerekli ekipmanlarla beraber geliyor. ben genelde televizyona bağlı kullandım ama bi 3-4 saat toplu taşımada vs oynamışımdır.Switchten oynadım televizyon ekranına bağlayarak.