Aynn imkanı yok. Verirse Epic Games'e küserimYav 10bin kere sölicem heralde epic 2008lik oyun vermez aga anlayın bunu
Benziyor biraz
evet, benziyorBence arkadaşın attığı liste tıpatıp olacak.
bende inanmıyordum ama olacak duruyorSaçmalama ya
Ama biryandan da eski bir oyunu "Yılbaşı özel oyun" adı altında vermesi saçma gibi.evet benziyor
Diyorum ki torchlight önceden verildi diyorumYarın görücez ama bence liste doğru
Kardeş herkes liste sallıyo kafasından yanlış bunlar orhun kayaalp de dedi zatenYarın görücez ama bence liste doğru
Yarın belli olucakDiyorum ki torchlight önceden verildi diyorum
Umarım doğru değildir ama bana öyle geliyorKardeş herkes liste sallıyo kafasından yanlış bunlar orhun kayaalp de dedi zaten
evet saçma inşallah yalandır diyelim ve yarını bekleyelim görelim o liste doğru mu değil mi anlarızAma biryandan da eski bir oyunu "Yılbaşı özel oyun" adı altında vermesi saçma gibi.
Aynen ama bence bu listede yanlış olabilir gibi.evet saçma inşallah yalandır diyelim ve yarını bekleyelim görelim o liste doğru mu değil mi anlarız
evet hiç kimsenin tahmin edemeyeceği oyun olacak bugünkü gibi düşünüyorum ama o resimden sonra şüphe varAynen ama bence bu listede yanlış olabilir gibi.
Epic Games bu sefer listeyi hiç sızdırmadı. Bomba bir şeyler olabilir.
Bir de neden 2 oyun verdikten sonra listeyi sızdırsınlar ki?