hikaye oyunu severseniz alın.ben hikaye oyunu oynayan biri değilim ara sıra kafam dağılsın diye giriyorum.ama çok ödül almış başarılı bir hikaye oyunu alınır.11 Şubat indirimlerinde The Withcer 3 Wild Hunt almayı düşünüyorum. Vereceğim paraya değer mi tavsiye eder misiniz?
Kesinlikle değer. Witcher 3 efsane bir oyun. Hikayesi derin ve insanı içine çekiyor11 Şubat indirimlerinde The Withcer 3 Wild Hunt almayı düşünüyorum. Vereceğim paraya değer mi tavsiye eder misiniz?
Bu aralar oyun konusunda boşluktayım hiç bir şey oynayasım gelmiyor. Hikaye olarak metro başlamıştım ama sıktı biraz bıraktım. Beğenirsem iade etmem. Başka var mı oyun önerileriniz vs.hikaye oyunu severseniz alın.ben hikaye oyunu oynayan biri değilim ara sıra kafam dağılsın diye giriyorum.ama çok ödül almış başarılı bir hikaye oyunu alınır.
sisteminiz kaldırır fakat alma imkanınız varsa tabii ki cyberpunk alın.(almadıysanız)Bende çok almak isterdim.Bu aralar oyun konusunda boşluktayım hiç bir şey oynayasım gelmiyor. Hikaye olarak metro başlamıştım ama sıktı biraz bıraktım. Beğenirsem iade etmem. Başka var mı oyun önerileriniz vs.
F1'e ilginiz varsa F1 2020 önerebilirim.Bu aralar oyun konusunda boşluktayım hiç bir şey oynayasım gelmiyor. Hikaye olarak metro başlamıştım ama sıktı biraz bıraktım. Beğenirsem iade etmem. Başka var mı oyun önerileriniz vs.
Hem fiyatı çok pahalı hemde yapay zeka, çevreye çok takılan birisiyim, cyberpunk bu konuda hiç başarılı değil o yüzden şu anlık uzak duruyorum kendisinden. İleride düzelirse alabilirim tabii pc izin verirsesisteminiz kaldırır fakat alma imkanınız varsa tabii ki cyberpunk alın.(almadıysanız)Bende çok almak isterdim.![]()
yarış türüne hiç bir zaman ısınamadımF1'e ilginiz varsa F1 2020 önerebilirim.Şuan indirimde..
pc izin verir canım.rx 570 var 1080p low da oynarsınız.Bide Oyun Çok BUG luHem fiyatı çok pahalı hemde yapay zeka, çevreye çok takılan birisiyim, cyberpunk bu konuda hiç başarılı değil o yüzden şu anlık uzak duruyorum kendisinden. İleride düzelirse alabilirim tabii pc izin verirse![]()
Low ayarlarda bile güzel gözüküyor fakat o bug lar beni bitiren kısım oldu. Hiç katlanamıyorum hele ki full bug dolu olunca kriz geçiriyorumpc izin verir canım.rx 570 var 1080p low da oynarsınız.Bide Oyun Çok BUG lu
aynenLow ayarlarda bile güzel gözüküyor fakat o bug lar beni bitiren kısım oldu. Hiç katlanamıyorum hele ki full bug dolu olunca kriz geçiriyorum