The Witcher 3 Alınır Mı?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,814
11 Şubat indirimlerinde The Withcer 3 Wild Hunt almayı düşünüyorum. Hala alınır mı vereceğim paraya değer mi?

11 Şubat indirimlerinde The Withcer 3 Wild Hunt almayı düşünüyorum. Vereceğim paraya değer mi tavsiye eder misiniz?
hikaye oyunu severseniz alın.ben hikaye oyunu oynayan biri değilim ara sıra kafam dağılsın diye giriyorum.ama çok ödül almış başarılı bir hikaye oyunu alınır.

11 Şubat indirimlerinde The Withcer 3 Wild Hunt almayı düşünüyorum. Vereceğim paraya değer mi tavsiye eder misiniz?
Kesinlikle değer. Witcher 3 efsane bir oyun. Hikayesi derin ve insanı içine çekiyor :)
GOTY Edition almanı öneririm. Oyuna çok fazla şey katıyor.

hikaye oyunu severseniz alın.ben hikaye oyunu oynayan biri değilim ara sıra kafam dağılsın diye giriyorum.ama çok ödül almış başarılı bir hikaye oyunu alınır.
Bu aralar oyun konusunda boşluktayım hiç bir şey oynayasım gelmiyor. Hikaye olarak metro başlamıştım ama sıktı biraz bıraktım. Beğenirsem iade etmem. Başka var mı oyun önerileriniz vs.

Bu aralar oyun konusunda boşluktayım hiç bir şey oynayasım gelmiyor. Hikaye olarak metro başlamıştım ama sıktı biraz bıraktım. Beğenirsem iade etmem. Başka var mı oyun önerileriniz vs.
sisteminiz kaldırır fakat alma imkanınız varsa tabii ki cyberpunk alın.(almadıysanız)Bende çok almak isterdim.:cry:

sisteminiz kaldırır fakat alma imkanınız varsa tabii ki cyberpunk alın.(almadıysanız)Bende çok almak isterdim.:cry:
Hem fiyatı çok pahalı hemde yapay zeka, çevreye çok takılan birisiyim, cyberpunk bu konuda hiç başarılı değil o yüzden şu anlık uzak duruyorum kendisinden. İleride düzelirse alabilirim tabii pc izin verirse :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F1'e ilginiz varsa F1 2020 önerebilirim. :) Şuan indirimde..
yarış türüne hiç bir zaman ısınamadım :( nfs ve forza bile sevmem o derece

Hem fiyatı çok pahalı hemde yapay zeka, çevreye çok takılan birisiyim, cyberpunk bu konuda hiç başarılı değil o yüzden şu anlık uzak duruyorum kendisinden. İleride düzelirse alabilirim tabii pc izin verirse :)
pc izin verir canım.rx 570 var 1080p low da oynarsınız.Bide Oyun Çok BUG lu

pc izin verir canım.rx 570 var 1080p low da oynarsınız.Bide Oyun Çok BUG lu
Low ayarlarda bile güzel gözüküyor fakat o bug lar beni bitiren kısım oldu. Hiç katlanamıyorum hele ki full bug dolu olunca kriz geçiriyorum

Güzel oyun hikayeyi bilmeden girersen oyunu tam anlamazsın.
Oyunu biraz oynadıktan sonra sıkabiliyor biraz yavaş ilerliyor ama şuana kadar almaman bile hata.

Witcher 3 baya uzun süren bir oyun. Tabi oynadığınız zorluğa ve oynayış tarzınıza göre değişir. Çok fazla yan görev var. Gezecek çok mekan var. Yan görevler bile ana hikaye görevleri gibi sıkıcı gelmedi bana. Oyunda demircilik terzicilik büyü falan var. Oynamanı kesinlikle tavsiye ederim. İndirime girdiğinde zaten 1-2-3 hepsi toplam 21 liraya falan düşüyor. Tek paket dlcler dahil hepsini al oyna. Bunu oynamadan cyberpunk oynarsan zaten ayıp etmiş olursun. İlk 2 oyunu oynamadıysan önce onları oyna ama yoksa oyundan hiçbir şey anlamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,511
Üyeler
190,757
Son üye
Sihole
Geri